جلال رفیع جلال رفیع در سال 1333 در تربت حیدریه متولد شد. در سال 52 وارد دانشگاه تهران شده و رشته حقوق خواند و وكیل پایه یك دادگستری شد؛ ولی دنبال كار وكالت نرفت. سال 58 وارد روزنامه كیهان شد و مدتی عضو شورای سردبیری آن بود.
ذبیحالله بهروز ذبیحالله بهروز نویسنده، شاعر و پژوهشگر فرهنگ ایرانی فرزند میرزا ابوالفضل ساوجی در 26 تیر ماه سال 1269 متولد شد.
حسن مقدم حسن مقدم به روایتی در بهمن 1276 و به روایتی دیگر در بهمن 1277 در تهران به دنیا آمد و در آبان یا آذر 1304 در 27 سالگی بر اثر بیماری سل در آسایشگاه لیزن درگذشت.
علی میرمیرانی علی میرمیرانی نویسنده و كارگردان ایرانی، متولد 20 آبان 1350 است. او با پنج اسم قلم زده، با سه اسم جایزه برده و با دو اسم كتاب مینویسد. هر كدام از این اسامی نثری مجزا، قلم، دیدگاه و اهداف مجزایی دارند. شاخصترین نام مستعار او «ابراهیم رها» است كه پس از سالها به واسطهٔ فضای مجازی مجبور به رونمایی از آن شد.
حسین توفیق حسین توفیق متولد 1308 و سردبیر هفته نامه توفیق، نخستین نشریه فكاهی - سیاسی ایران، شاعر، نویسنده، طنزپرداز و روزنامهنگار ایرانی بود.
رسول پرویزی در سال 1298 خورشیدی در تنگستان استان بوشهر به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی خود را در شیراز به پایان رساند و تا سال سوم متوسطه در شیراز به تحصیل مشغول بود. در این دوره با مشكلات زیادی روبهرو و از ادامه تحصیلات منصرف شد. سپس در مدرسه سعادت بوشهر به كتابداری و آموزگاری مشغول گردید. وی در سال 1315 موفق به دریافت دیپلم ادبی شد و مجدداً در بوشهر به كار دبیری پرداخت.
ایرج پزشك زاد ایرج پزشكزاد در سال 1306 در تهران به دنیا آمد. پدرش، حسن پزشكزاد، پزشك و مادرش، شاهزاده فكری ارشاد، معلم بود. خانوادهای كه ایرج پزشكزاد در آن رشد كرد از خانوادههای فرهیخته بهشمار میآمدند. پدربزرگ مادری او، مؤیدالممالك فكری ارشاد، نمایشنامهنویس دوران مشروطه و صاحب روزنامهی صبح صادق و روزنامهی ارشاد بوده است و دایی او، معز دیوان فكری، نمایشنامهنویس و از اولین بنیانگذاران تئاتر معاصر در ایران.
ابوالقاسم پاینده مردی كه در طول عمر 71 ساله خویش در زمینه های گوناگون فرهنگ و ادب ایران زمین، كوشش های بی دریغی انجام داد.
طاهره ایبد برخی این رمان را اولین و تنها رمان فانتزی در قلمرو ادبیات كودك و نوجوان كشورمان میدانند كه در رده قصههای رئالیستی جادویی قرار میگیرد.
كمال اجتماعی جندقی كمال اجتماعی جندقی متولد 8 اسفند 1308و وفات یافته در 5 اسفند 1401، شاعر و طنزپرداز ایرانی بود.
حسن شعبانی حسن شعبانی معروف به استاد بانی شاعر و طنزپرداز سابقه سالها طنزپردازی و حضور در شب شعر طنز «در حلقه رندان» داشت.
سیامك سلیمانی روشن سیامك سلیمانی روشن در روستای روشن آبسر از توابع رودسر، با اطناب بی طناب و ایجاز بی جواز، با جدیت و بی تعارف، پا به دنیا گذاشت.
محمدعلی علومی محمدعلی علومی خود خودش است، شبیه هیچ داستاننویسی نیست، وامدار هیچ سبك و سیاق و شیوه یا این و آنی نیست. بسیار خودساخته است. او در خواب و بیداری داستاننویس است. رمانهای طنز علومی عبارتاند از: شاهنشاه در كوچه دلگشا، من نوكر صدامم، وقایع نگاری بن لادن، جناب آقای دیو
گیتی صفر زاده گیتی صفرزاده هستم و سال 1350به دنیا آمدم.در سابقه كاریام از سردبیری ماهنامه گلآقا تا داوری جشنواره و مربیگری و پژوهش و نوشتن وجود دارد.
ایرج میرزا ایرج میرزا (زاده شده در پاییز سال 1252 در تبریزاست، اوملقب به «جلالالممالك» و «فخرالشعرا» بود واز جمله شاعران برجستهٔ ایرانی در عصر مشروطیت و از پیشگامان تجدد در ادبیات فارسی بود.