برنامه آشپزی مامان پز اصیل ترین دستور پخت غذاهای ایرانی را به مخاطبان آموزش میدهد
به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، «مامان پز» عنوان برنامه مستندی است كه روزهای آخر هفته همراه شنوندگان رادیو صبا می شود.
این برنامه با محوریت آشپزی و تغذیه سالم طرز تهیه غذاهای سنتی ایرانی را در فضای خاطره انگیز به مخاطبان ارائه می كند.
در برنامه «مامان پز» رابعه مدنی مادربزرگ شیرین سینمای ایران ضمن توضیح روش تهیه غذاهای قدیم و جدید ایرانی به روایت داستان ها و خاطره گویی در فضای صمیمی می پردازد، روز جمعه 12 اسفند این برنامه دستور پخت نازخاتون را به مخاطبان آموزش میدهد.
نازخاتون یكی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است، كه اصالت آن به شمال ایران برمی گردد. در واقع نازخاتون را به عنوان یك پیش غذا یا چاشنی مورد استفاده قرار می دهند. نازخاتون از بادمجان، سیر، ریحان و آبغوره تهیه میشود. معمولاً نازخاتون را به همراه غذاهایی مانند شامی كباب، مرغ و عدس پلو به عنوان چاشنی استفاده میشود.
این برنامه روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13:30 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.