یك غذای بهاری با طعم «مامان پز» تقدیم مخاطبان رادیو صبا می شود

برنامه آشپزی «مامان پز» با ارائه دستور پخت آلبالوپلو به عنوان یك غذای فصلی همراه مخاطبان می شود

1401/11/20
|
00:17
|

آلبالو پلو یكی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است كه به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یك غذای فصلی شناخته می شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهره شیراز می باشد البته امروزه در سراسر كشور فراگیر شده است. شما می توانید در فصل تابستان آلبالو را بگیرید و هسته آن را خارج كنید سپس در فریزر نگهداری كنید تا در تمام فصل ها بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه كنید.

رادیو صبا روز جمعه 21 بهمن در برنامه آشپزی «مامان پز»اصیل ترین دستور پخت این غذا را از زبان مادرباتجربه سینما رابعه مدنی به مخاطبان ارائه می كند ،دراین برنامه خانم مدنی از راز و رمز خوشمزگی غذاهای مامان پز می گوید و فوت و فن نگهداری آلبالو فیرز شده را به مخاطبان آموزش می دهد.

«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع