آش سماق «مامان پز» می شود

برنامه آشپزی «مامان پز» یكی از اصیل ترین دستور پخت های قدیمی آش سماق را به مخاطبان ارائه می كند.

1401/12/10
|
10:00
|

یكی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین انواع آش‌های سنتی، آش سماق است. این آش در تویسركان، ارومیه، همدان، اصفهان و بسیاری از شهرهای دیگر پخت می‌شود و مهم‌ترین ماده تشكیل دهنده آن كه این آش را نسبت به سایر آش‌ها متمایز می‌كند، «سماق» است. آش سماق به خاطر ادویه سماق یك آش سالم و مقوی و توصیه شده در طب سنتی است.

رادیو صبا روز پنجشنبه 11 اسفند در برنامه آشپزی «مامان پز» یكی از اصیل ترین دستور پخت های قدیمی این آش را از زبان آشپزی با تجربه و بازیگری شیرین به مخاطبان ارائه می كند.
در این برنامه رابعه مدنی مادربرزگ شیرین سینمای ایران با بیان شیرینش همراه با روایت خاطرات و تجربیات خود در آشپزی دستور پخت این آش را به مخاطبان ارائه می كند.

«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13:30 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع