برنامه «مامان پز» اصیل ترین دستور پخت مرصع پلو را به شنوندگان ارائه می كند.
مرصع پلو یكی از لذیذترین و خوشمزه ترین غذای های ایرانی است كه ظاهری بسیار مجلسی و چشم نواز دارد و به آن جواهر پلو هم می گویند. تاریخچه این پلو به دوره صفوی برمی گردد و یكی از غذاهای سنتی شهر قزوین است. نمونه های این غذا در استان های فارس و خراسان هم طبخ می شود كه برای تهیه ناهار و شام گزینه بسیار خوبیست رادیو صبا روز پنجشنبه 27 بهمن اصلیل ترین دستور پخت این غذای زیبا را در برنامه «مامان پز» تقدیم مخاطبان می كند.
برنامه «مامان پز» با رویكرد آشنایی شنوندگان با غذاهای اصلی ایرانی و تاریخچه آنها و فوت و فن خوشمزی غذاهای ایرانی روزهای آخر هفته همراه مخاطبان می شود، این برنامه در قالب نمایش مستند با بازیگری رابعه مدنی به عنوان مادربزرگ نمایش فوت و فن آشپزی خوشمزه مامان پز را به شنوندگان ارائه می كند.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13:30 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.