فوت و فن پخت انواع كوكو «مامان پز» می شود

رادیو صبا در برنامه آشپزی «مامان پز» فوت و فن پخت انواع كوكو را به مخاطبان آموزش می دهد

1401/10/14
|
09:39
|


به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، «مامان پز» عنوان برنامه مستند جدیدی است كه به جدول پخش پاییزی این شبكه اضافه شده است.

این برنامه با محوریت آشپزی و تغذیه سالم طرز تهیه غذاهای سنتی ایرانی را در فضای خاطره انگیز به مخاطبان ارائه می كند.

در برنامه «مامان پز» رابعه مدنی مادربزرگ شیرین سینمای ایران ضمن توضیح روش تهیه غذاهای قدیم و جدید ایرانی به روایت داستان ها و خاطره گویی در فضای صمیمی می پردازد، روز پنج شنبه 15 دی این برنامه اصیل ترین روش پخت كوكو سبزی و فوت و فن پخت دیگر كوكوها را برای مخاطبان توضیح می دهد.
كوكو سبزی یكی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است كه با دستورهای متنوعی تهیه می شود. كوكو سبزی از غذاهایی است كه هم می توانیم آنرا به عنوان یك غذای كامل برای شام یا ناهار سرو كنیم، هم انرا به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو كنیم.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع