برنامه آشپزی مامان پز با نكات طلایی برای تهیه ته چین خوشمزه راهی آنتن می شود.
به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، «مامان پز» عنوان برنامه آشپزی است كه با همراهی بازیگر نقش های مادربزرگ شیرین راهی آنتن صبا می شود.
در این برنامه رابعه مدنی مثل همیشه نقش مادربزرگی را دارد كه همراه نوه اش آشپزی می كند و در زمان پخت از داستان ها و تجربیات خود برای نوه اش و شنوندگان می گوید تا غذا خوشمزه تر شود مثل غذای مامان پز.
این برنامه روزجمعه 25 آذر یكی از قدیمی ترین و اصیل ترین دستور پخت «ته چین » را به مخاطبان آموزش می دهد.
ته چین یك غذای اصیل، پرطرفدار و بسیار خوشمزه برای ما ایرانیان است كه از مخلوط ماست، برنج، انواع گوشت، تخم مرغ و زعفران زیاد تهیه می شود.
در این برنامه رابعه مدنی نكات طلایی درباره ته جین با طمعم مامان پز به مخاطبان ارایه می كند و به آنها یادآوری می كند در ته چین باید حتما از برنج خوش عطر ایرانی استفاده كنید، عطر زعفران هم بسیار مهم می باشد كه زعفران باید مرغوب باشد. در تهیه ته چین از زرده تخم مرغ استفاده كنید . برای پخت ته چین از ماست چكیده استفاده كنید تا بافت شلی نداشته باشد. ته چین باید با حرارت بسیار ملایم و یكنواخت پخته شود تا رنگ آن طلایی شود و نتیجه بهتری بگیرید.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13:30 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.