فوت فن شله زرد و حلوای نذری از زبان مادربزرگ بازیگر

برنامه «مامان پز» به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) طرز تهیه شله زرد وحلوا را به مخاطبان آموزش می دهد.

1401/09/16
|
09:55
|


شله زرد و حلوا از دسرهای اصیل خوشمزه و محبوب ایرانی است كه در مراسم‌های مذهبی مختلف نیز پخته می‌شود. این دسرها هم به صورت گرم و هم به صورت سرد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برنامه آشپزی مامان پز به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) قدیمی ترین و اصیل ترین دستور تهیه ی حلوا و شله زرد را از زبان مامان رابعه (رابعه مدنی) و همراه نكاتی كه بر گرفته از كتاب مستطاب آشپزی به مخاطبان ارائه می كند.

در این برنامه مادربزرگ نمایش با بیانی دلنشین از فوت و فن خوشمزگی و طعم بی نظیرحلو و شله رزد را برای شنوندگان می گوید.

«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع