رمز مزه های «خوراك لوبیا» شنیدی می شود

قدیمی ترین و اصیل ترین دستور تهیه ی خوراك لوبیا از زبان مامان رابعه در برنامه «مامان پز» شنیدنی می شود

1401/08/25
|
10:49
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، «مامان پز» عنوان برنامه آشپزی است كه با همراهی بازیگر نقش های مادربزرگ شیرین راهی آنتن صبا می شود.

در این برنامه رابعه مدنی مثل همیشه نقش مادربزرگی را دارد كه همراه نوه اش آشپزی می كند و در زمان پخت از داستان ها و تجربیات خود برای نوه اش و شنوندگان می گوید تا غذا خوشمزه تر شود مثل غذای مامان پز.
این برنامه روز پنجشنبه 26 آبان یكی از قدیمی ترین و اصیل ترین دستور پخت « خوراك لوبیا» را به مخاطبان آموزش می دهد.

وراك‌ها غذا‌های متنوعی هستند كه با انواع مواد غذایی مانند حبوبات، گوشت، مرغ و سبزیجات و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شوند و در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه خود را دارند. خوراك لوبیا یكی از خوراك‌های سنتی و محبوب ایرانی است كه طرفداران زیادی دارد و به ویژه همزمان با فرارسیدن فصل سرما تهیه این غذا و خوردن آن بسیار دلچسب است. خوراك لوبیا به دلیل داشتن لوبیا یك غذای بسیار پر خاصیت است.

«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13:30 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع