سیدمسعود شجاعی طباطبایی با بیان اینكه جهان كاریكاتور یكی از اسطورههای تكرارنشدنی خود را از دست داد، درگذشت كامبیز درمبخش را تسلیت گفت.
سیدمسعود شجاعی طباطبایی هنرمند كاریكاتوریست و مدیر مركز هنرهای تجسمی حوزه هنری در پیامی درگذشت استاد كامبیز درم بخش را تسلیت گفت. وی در این پیام آورده است:
«انا لله و انا الیه راجعون
خبر درگذشت هنرمند پیشكسوت و نامدار هنر كاریكاتور در ایران و جهان، استاد كامبیز درمبخش بسیار تلخ و تأسف انگیز است.
بدون شك جهان كاریكاتور یكی از اسطورههای تكرار نشدنی خود را از دست داد. مرحوم درمبخش از جمله معدود هنرمندان پرافتخار ایرانی است كه آثارش در موزههای بزرگ دنیا و در معرض نمایش جهانی قرار گرفته است و جریان سازی و اثرگذاری او در حوزه هنر كاریكاتور در ایران و جهان زبانزد اهالی و كارشناسان هنری قرار دارد. این هنرمند فقید در طول زندگی حرفهای خود، علاوه بر خلق آثار ماندگار، در میان سایر هنرمندان به خوش خلقی و مهربانی شهرت داشت.
حضور مؤثر و متواضعانه آن استاد معزز در اكثر جشنوارهها و مسابقات هنری، ضمن اعتباربخشی به آن رویدادها، انگیزه حضور شركت كنندگان در آن رقابتها را دوچندان مینمود.
بیتردید فقدان آن هنرمند برجسته، خسرانی جبرانناپذیر برای جامعه هنری است.
ضمن عرض تسلیت به خانواده داغدار آن مرحوم و اهالی هنر، امید كه روح بزرگش در حیات ابدی مورد رحمت واسعه الهی قرار گیرد.
روحش شاد و یادش گرامی باد»
كامبیز درمبخش، هنرمند پیشكسوت كاریكاتور كه از چندی قبل درگیر بیماری كرونا شده بود، 15 آبان 1400 در سن 79 سالگی دارفانی را وداع گفت.
درمبخش 8 خرداد 1321 در شیراز به دنیا آمد. وی طراح، كاریكاتوریست و گرافیست بسیار خوب این روزگار بود. ایشان برنده چندین جایزه بزرگ معتبر جهانی است و تاكنون چند نمایشگاه مستقل از آثارش در كشورهای مختلف جهان برگزار كرده است.
ایشان از جمله نوادر هنرمندی محسوب می شد كه در نیم سده، فعالیت هایش به طور مستمر ادامه داشت و دستاوردهای ارزشمندی را به دست آورد. آنچه در حوزه كاری درمبخش به عنوان یك هنرمند كاریكاتوریست حائز اهمیت است، جنبه شناخت جهانی از آثار اوست و امروزه در هر جای دنیا كه صحبت از كاریكاتور باشد، نام او با احترام آورده می شود.
كامبیز درمبخش برنده جایزههای مختلفی در بزرگترین و معتبرترین مسابقات بینالمللی كاریكاتور ژاپن، آلمان، ایتالیا، سوئیس، بلژیك، تركیه، برزیل و یوگسلاوی است. بدون شرح، مینیاتورهای سیاه، دفتر خاطرات فرشتهها، كتاب كامبیز، المپیك خنده، سمفونی خطوط از جمله كتابهای ایشان است.