دستور پخت رادیویی هشت انداز

رادیو صبا در برنامه آشپزی «از غذا» دستور پخت خورش هشت انداز را به مخاطبان آموزش می دهد.

1402/05/22
|
00:00
|

خورش شیش انداز یا شش انداز را یكی از انواع خورش محلی گیلانی می‌دانند ولی در شهرهای دیگر از جمله، شیراز، زنجان، قزوین، مازندران و … هم تهیه می‌شود. این غذای ایرانی خوشمزه كه جزو انواع غذا با رب انار است مخصوص و باب طبع گیا‌هخوارهاست، چون از هیچ گوشتی در آن استفاده نمی‌شود.

رادیو صبا روز دوشنبه 23 مرداد در برنامه آشپزی «از غذا» از این خورش ایده می گیرد و روش تهیه غذای جدید هشت انداز را به مخاطبان آموزش می دهد.

«از غذا» یك برنامه آشپزی است، كه در آن سرآشپز صبا دست به خلاقیت می زند و با مواد غذایی موجود در آشپزخانه غذایی جدید به شنوندگان آموزش می دهد.
«از غذا» شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت 10:30 صبح به تهیه كنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش می‌شود.

دسترسی سریع