برنامه «از غذا» یكی از برنامههای آموزشی و جذاب رادیو صبا است كه به آموزش پخت غذاهای جدید و متنوع با استفاده از مواد غذایی موجود در دسترس میپردازد. این برنامه با هدف تشویق مخاطبان به خلاقیت در آشپزی و استفاده بهینه از مواد غذایی طراحی شده است.
به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، روز پنجشنبه 26 تیر، سرآشپز صبا در برنامه «از غذا» تصمیم میگیرد دم پخت نخود و فلفل را تهیه كند. این غذا با تركیب نخود مغذی و فلفلهای رنگارنگ، گزینهای عالی برای یك وعده غذایی سالم و خوشمزه است. دم پخت نخود و فلفل به دلیل طعم لذیذ و بافت نرمش، میتواند به عنوان یك غذای اصلی یا حتی پیشغذا در سفرههای ایرانی قرار گیرد.
سرآشپز در این برنامه به مخاطبان آموزش میدهد كه چگونه میتوانند با استفاده از نخود و فلفل، طعمی بینظیر خلق كنند. او به اهمیت استفاده از ادویهجات و مواد تازه در تهیه این غذا اشاره میكند و میگوید: «آشپزی یك هنر است و هر كسی میتواند با كمی خلاقیت و ابتكار، غذاهای خوشمزهای تهیه كند. تركیب مواد غذایی مختلف میتواند به خلق طعمهای جدید و جذاب منجر شود.»
علاوه بر این، سرآشپز به نكات مهمی درباره نحوه پخت صحیح نخود و فلفل و همچنین روشهای تزئین این غذا برای جذابتر كردن آن در سفرههای ایرانی میپردازد.
برنامه «از غذا» هر روز ساعت 8:45 صبح به تهیهكنندگی و اجرای انسیه شمساللهی از آنتن صبا پخش میشود و به دنبال ایجاد فضایی آموزشی و سرگرمكننده برای علاقهمندان به آشپزی است. این برنامه به مخاطبان یادآوری میكند كه با استفاده از خلاقیت و مواد ساده، میتوانند غذاهای خوشمزه و متنوعی را در خانه تهیه كنند و از آشپزی لذت ببرند.