رادیو صبا در برنامه آشپزی «از غذا» به معرفی غذاهای مناطق مختلف كشور میپردازد
به گزارش روابط عمومی رادیو، «از غذا» نام یكی از برنامه های آموزشی رادیو صبا است، كه به آموزش پخت غذا های جدید با مواد غذایی موجود می پردازد.
در این برنامه سرآشپز با رویكرد ماجراجویی و تشویق مخاطبان به خلاقیت در آشپزی با حداقل مواد غذایی شروع به پخت و پز می كند.
معرفی غذاهای متنوع مناطق مختلف كشور یكی از اهداف این برنامه است، روز دوشنبه 12تیر «از غذا» با این هدف آش بیشلخشك (برگرفته از آش لخشك خراسانی) را به مخاطبان آموزش میدهد.
آش لخشك كه با نام آش قییش هم شناخته می شود، یكی از آش های سنتی استان خراسان است،مواد اولیه این اش شامل خمیر لخشك، اسفناج، پیاز، زردچوبه، روغن، نعناع، كشك، زعفران، فلفل قرمز و نمك است.
«ازغذا» از شنبه تا چهارشنبه ساعت 10:30 صبح به تهیه كنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش میشود.