سرآشپز صبا در برنامه آشپزی «از غذا» با خلاقیت غذای سنتی یتیمچه را به یتیمبگ ارتقاء میدهد
به گزارش روابط عمومی رادیو، «از غذا» نام یكی از برنامه های آموزشی رادیو صبا است كه به آموزش پخت غذا های جدید با مواد غذایی موجود می پردازد، این برنامه سرآشپز با رویكرد ماجراجویی در آشپزی و تشویق مخاطبان به خلاقیت در آشپزی با حداقل مواد غذایی شروع به پخت و پز می كند.
روز یكشنبه 21 خرداد سرآشپز صبا دست به خلاقیت جدیدی می زند و غذای سنتی یتیمچه را به یتیمبگ ارتقاء می دهد، یتیمچه یكی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است كه مواد اصلی تشكیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. این غذای خوشمزه معمولا بدون گوشت تهیه می شود، البته اگر بخواهیم این غذا را به صورت مجلسی تر درست كنیم، می توانیم مقداری گوشت تكه ای یا گوشت چرخ كرده نیز به یتیمچه اضافه كنیم.
با شنیدین برنامه از غذای یكشنبه با فوت و فن سرآشپز صبا آشنا می شویم كه چطور یك غذا را ارتقاء میدهد.
این برنامه از شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت 10:30 صبح به تهیه كنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش میشود.