تهیه كننده برنامه «از غذا» با مستند درباره ساخت برنامه های آشپزی در رادیو توضیح داد.
به گزارش روابط عمومی رادیو، برنامه آشپزی «از غذا» با رویكرد ماجراجویی در آشپزی، تجربه طعمهای تازه و خلق غذاهای جدید از رادیو صبا پخش میشود.
آشپز این برنامه هر روز سری به یخچال آشپزخانه می زند و با خلاقیت غذای جدیدی را می پزد تا طعم نویی را تقدیم شنوندگان كند.
انسیه شمساللهی، تهیهكننده برنامه «از غذا» رادیو صبا درباره ساخت برنامههای آشپزی در رادیو گفت: طبیعی است كه هركس در رادیو به سراغ برنامههای آشپزی نمیرود. چون آشپزی مقوله تصویری است و پیشفرض ذهنی آدمها این است كه ما باید مواد غذایی یا روش پخت را ببینیم.
شمساللهی ادامه داد: اگر بخواهیم تصویر را از آشپزی بگیریم، برنامه تبدیل به توضیح صرف میشود. من سعی كردم در سری برنامههای تولید شده از سال گذشته مانند «مامانپز» خانم رابعه مدنی در برنامه حضور داشته باشد، تا ایشان به عنوان مادربزرگ تجربهها و دستور پخت قدیمی غذاها را لابهلای خاطرات بیان كند؛ بنابراین برنامه از توضیح صرف دادن خارج شد.
تهیهكننده برنامه «از غذا» با بیان اینكه اگر قرار است آشپزی صوتی داشته باشیم، باید عناصری را به برنامه اضافه كنیم، افزود: در این برنامه خلاقیتهایی به خرج داده میشود، تا به جذابیت «از غذا» اضافه شود. ما در این برنامه با اختراع دستور پخت غذاهای جدید جسارت را به افراد میدهیم، تا در دستور پخت غذاها ماجراجویی كنند.
وی در پاسخ به این سوال كه غذاهای در حال پخت وجود خارجی ندارد؟ بیان كرد: من در آشپزخانه برنامه را ضبط میكنم و یكسری از كارها را انجام میدهم. افكتهای غذا هم واقعی است؛ اما غذایی در كار نیست. البته این امكانی است كه رادیو به ما میدهد. ما میتوانیم آن غذا را درست نكنیم و وانمود كنیم كه در حال آشپزی هستیم. این مزیتی است كه رادیو نسبت به تلویزیون دارد و هزینههای تولید در رادیو كمتر از تلویزیون است.
شمساللهی با بیان اینكه من برای بكار انداختن تخیل مخاطب فضای پیرامونم را میسازم، توضیح داد: سعی میكنم قسمتهای آشپزی را در آشپزخانه ضبط كنم، كه اتمسفر به خوبی منتقل شود و به باورپذیری مخاطب كمك كند. از آنجایی كه هر روز برنامه تولید میشود، اگر بخواهیم غذایی پخته شود، برای رادیو غیر منطقی است.
برنامه «از غذا» شنبه تا چهارشنبهها از ساعت 10:30 دقیقه روی آنتن رادیو صبا میرود.