تجربه غذا های جدید رادیویی

رادیو صبا در برنامه «ازغذا» خلاقانه با كمترین مواد یك غذای جدید تهیه می كند.

1402/02/31
|
09:07
|

آشپزی یك هنر است و آشپزها هنرمندانی خلاق هستند؛ چراكه آشپزها می‌توانند دستورهای خاصی را برای پخت غذاهای خوشمزه ابداع كنند و روش های آشپزی را از سبك ساده و نه چندان قاعده مند موجود در آن زمان، به روش های علمی تغییر دهند. در جریان گسترش آشپزی و فرمول های جادویی برای تهیه انواع غذاها، از اقصی نقاط جهان، دستورهای مختلفی برای طبخ خوراك های گوناگون اختراع و به منوی غذایی كشورهای دنیا افزوده شد.

رادیو صبا با رویكرد خلاقیت و ماجراجویی در آشپزی برنامه «ازغذا» را راهی آنتن می كند، این برنامه در هر قسمت با مواد در دسترس سرآشپزصبا روش تهیه یك غذای جدید با نام جدید را به شنوندگان ارائه می كند.

این برنامه روز دوشنبه اول خرداد با پاستا غذا جدیدی به نام پاستا با سس كافیردو تهیه می كند.

«از غذا» شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت 10:30 صبح به تهیه كنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش می‌شود.

دسترسی سریع