كتاب دنیای قزقزایی اثر دكتر مجتبی تجلی منتشر شد.
به گزارش شیرین طنز، دنیای قزقزایی محصول اندیشه آوانگارد، تجربهای جدید، گامی رو به جلو و نمونهای موفق از تحول و تغییر جهانْ بینی به همراه شیوهی نگارش در داستاننویسی معاصر ایرانی و عبور از شیوههای سنُتی نگارش است.
رُمانی فلسفی ـ اجتماعی با رگههایی از طنز
پیش از آنكه با داستانی جذاب و خواندنی مواجه باشیم با رُمانی فلسفی ـ اجتماعی با رگههایی از طنز فاخر اجتماعی مواجهیم كه كشف و آفرینشی است بهسوی جهان داستاننویسی سورئالیستی؛
نویسنده در این كتاب به آفرینش، خلق شخصیت، ترسیم روابط اجتماعی و معضلات و مشكلات از منظر روانشناسی رفتاری پرداخته است از نكات بارز كتاب لذت خوانش متن، نوع روایت جذاب و تازگی موضوع است علاوه بر این نویسنده از شیوه های متفاوت طنز مدرن با استفاده از نثری شیوا در ساختار نظام مند رمان استفاده است كه همه توده های اجتماعی و طبقات فرهنگی و نسل های متفاوت را مخاطب قرار داده است.
دنیای قُزقُزایی آخرین اثر مجتبی تجلی در 92 صفحه، سایز رقعی، چاپ پاییز یك هزار و چهارصد با تصویرگری كریم بارزی به قیمت 40 هزار تومان توسط نشر سیب سرخ منتشر شده است.
قسمت هایی از كتاب دنیای قزقزایی
فردای آن روز، شاید هم همان موقع، آن چهار نفر در حالی كه روی دوش هر كدام شان كوله ای_با كوله بار اشتباه نگیرید_بود از كج آباد خارج شدند. كوله آنها پر از خیلی چیزها و در همان حال خالی خالی بود. آنها آن قدر رفتند تا به جایی رسیدند كه شبیه آن نقاشی روی دیوار اتاقك زیر شیروانی بود.
نه خود آنها و نه هیچ كس دیگر نمیداند آنها چند روز و یا چقدر راه رفتهاند. آن جا یك چادر با سقفی محدب و به رنگ خاكستری تیره در نزدیكی تپهای سنگی برپا بود و غیر از آن بیابانی بود كه تا جایی میشد آن را دید كه در داخل گودال فرو میرفت و از چشم پنهان میشد. قزقزاها آن جا كولههای شان را روی زمین گذاشتند و قلنج شان را شكستند.