تازهترین شب شعر طنز «در حلقه رندان»با حضور جمعی از طنزپردازان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، یكصدوچهلوهشتمین شب شعر طنز «در حلقه رندان» یكشنبه 31 مرداد در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
داریوش كاردان كه همواره مجرى محفلهاى شب شعر طنز «در حلقه رندان» را بر عهده دارد، روز گذشته به دلیل مشكلات شخصى موفق به حضور در این برنامه نشد و ناصر فیض به همراه مهدى استاد احمد تازهترین محفل «در حلقه رندان» را اجرا كردند.
امیر موسوی، طنزپرداز و شاعر جوان، در ادامه این برنامه با ارائه شعرى غزل درباره وضعیت اقتصادی كنونی كشور حاضران در سالن را از همان دقایق ابتدایى شروع این مراسم به وجد آورد. فرید موسوی نیز شعرى عاشقانه و عارفانه خواند كه شعر وى فضاى طنز سالن را به كلى تغییر داد. مهدی كبیری دیگر شاعرى بود كه با خوانش یك غزل ناراحتی خودش را از وضعیت فیلترینگ اعلام كرد.
حبیب احمدزاده، نویسنده و مستندساز سرشناس، به عنوان مهمان بخش «صندلى قرمز» مقابل ناصر فیض و مهدى استاد احمد نشست و در شروع صحبتهاى خود بیان كرد: همین چند دقیقه قبل متوجه شدم كه صاحب نوه شدهام و از این بابت خیلى خوشحال هستم كه در شرایط سخت و بحرانى كنونى هنوز هم خداوند لطف خودش را از بندگانش دریغ نكرده است.
احمدزاده در ارتباط با فضاى مجازى افزود: دعواى مجازى صداقت و اصالت ندارد و خیلى زودگذر است. هیچوقت ریشه مشكلات در دعواهاى مجازى ریشهیابى نمىشود. از این رو به دیگران توصیه میكنم در بازىای كه دیگران طراحى كردند، مشاركت نداشته باشند.
اكبر كتابدار، نویسنده و شاعر، هم به عنوان سخنرانان این مراسم بر روی سن حاضر شد و در ارتباط با آرایههای ادبی سخن به میان آورد و تصریح كرد: یكی از آرایههای ادبی كه در طنز كاربرد بسیار زیادی دارد، آرایه تكرار است. البته آرایه تكرار در گذشته وزن سنگینی نداشته است و خیلی سبك مطرح می شد. اما امروز آرایه تكرار خیلی قویتر و با صلابتتر از دهههای قبل به كار گرفته شده است.
وی تصریح كرد: آرایه تكرار در آثار نمایشی تلویزیونی و سینمایی خوب به كار گرفته میشود كه تمثیل آن در شعر هم وجود دارد. بسیاری از شاعران همچون مولانا و ناصر فیض در اشعار خود به این آرایهها تمایل نشان دادهاند؛ به شكلی كه برخی از شعرهای معروف آن به آرایه تكرار متعهد بوده است.