ضرب‌المسائل در چاپ دوم

كتاب ضرب المسائل اثر محمد پوررشیدی با استقبال خوب مخاطبان به چاپ دوم رسید

1400/08/25
|
07:00
|

كتاب ضرب المسائل اثر محمد پوررشیدی شهریور 1400 منتشر شد و با استقبال خوب مخاطبان به چاپ دوم رسید. «ضرب المسائل» كتابی است كه در آن افسانه پیدایش چند ضرب المثل شیرین فارسی به زبان طنز نگاشته شده است. قصه این ضرب‌المثل‌ها همگی از ذهن نویسنده كتاب عبور كرده، از مسیر اصلی خود خارج و به قالب شعر در آمده‌اند. در این كتاب سرچشمه ظهور پانزده ضرب‌المثل شناخته شده در زبان فارسی به شكلی متفاوت و با بیانی جذاب، موزون و در عین حال ساده برای خواننده به رشته تحریر درآمده‌است.

«محمد پوررشیدی» طنزنویس و طنز‌پژوه و نویسنده كتاب «ضرب المسائل» از سال نود و پنج به تحقیق و جستجو در زمینه ضرب‌المثل‌های ایرانی پرداخته و این قصه‌ها را باز آفرینی كرده است تا با اقتضای زمان هم جور باشد. اشعار این كتاب دنیای گذشته و حالِ ما را به شكلی آهنگین و زیبا به یكدیگر پیوند می‌دهد و گاهی با گریز به مسائل جاری و ساری در زندگی روزمره ‌ما تلنگری می‌زند؛ تا نگاهی كنیم به مجموعه آن‌چه به آن «فرهنگ ایرانی» می‌گوییم.

پشت بند هر قصه، صفحه‌ای با عنوان «ضرب الملل» وجود دارد كه حاصل سرك كشیدن «مَهنوش رضایی» در ضرب‌المثل‌های مردم دنیاست. در این صفحه نقش واژه‌ها و اسم‌ها در شكل‌گیری مفهومی متفاوت در یك فرهنگ و زبان دیگر، به خواننده نشان داده می شود.

كتاب ضرب المسائل توسط «نشر آثار برتر» منتشر شده و می‌توانید آن را از طریق وبسایت طنزپردازی تهیه كنید.

دسترسی سریع