تولید مسابقه‌های مفرح در دستور كار «رادیو جوان»

مدیر گروه ورزش و تفریحات رادیو جوان خبر داد كه تولید مسابقه‌های مفرح در دستوركار این شبكه قرار دارد و در این چند ماه چند مسابقه روی آنتن برده‌اند.

1399/09/11
|
09:00
|

مسعود رنجبر مدیر گروه ورزش و تفریحات رادیو جوان با اشاره به برنامه‌های جدید این گروه كه از ابتدای آذرماه روی آنتن رفته است به خبرنگار مهر گفت: در این چند ماه چند مسابقه تفریحی در رادیو جوان طراحی و روانه آنتن شده است و با توجه به تعطیلات كرونایی برخی هم چند بار در روز به پخش می‌رسند.

وی اضافه كرد: عنصر اصلی رادیو صداست كه به صورت گفتار، موسیقی و افكت مورد استفاده قرار می‌گیرد و ما باید بتوانیم با تركیب و رنگ‌بندی مناسب، شنونده را جذب و پای رادیو نگه داریم. به همین خاطر مسابقه‌هایی كه تولید می‌كنیم صرفاً سوال و جواب نیست؛ یكی از مسابقه‌های رادیو جوان كه شیوه تولید آن در هیچ شبكه دیگری مشابه ندارد، «چوب خط» است كه با بیانی طنز و قالبی نمایشی اما نوین، درباره ایران‌شناسی ساخته می‌شود و نزدیك دو سال می‌شود كه روی آنتن رادیو جوان رفته است.

رنجبر با اشاره به دیگر مسابقه‌ها یادآور شد: «بازی باز» عنوان یكی دیگر از مسابقه‌های رادیو جوان است كه برای اولین بار در رادیو، شنوندگان به صورت همزمان و آنلاین در اپلیكیشن برنامه رقابت می‌كنند. «بازی باز» از اوایل مهر ماه روانه آنتن شده و در این دو ماه با اقبال خوبی مواجه گشته‌است از این رو در تعطیلات كرونایی آذر ماه تصمیم گرفتیم تا در دو نوبت یكی 11 صبح و دیگری 19:30 عصر برنامه را تقدیم مخاطبان كنیم.

مدیر گروه ورزش و تفریحات رادیو جوان در واكنش به اینكه چرا كمتر برنامه زنده در شبكه‌های رادیویی تولید می‌شود، تصریح كرد: برنامه‌های زنده حس بهتری به مخاطب می‌دهد و تعاملی دوسویه را به همراه دارد؛ به همین دلیل بیشتر تلاش ما در رادیو جوان تولید برنامه‌های تعاملی و سرگرمی با قالب‌هایی به روز و جدید است تا این شبكه همواره برای شنونده‌هایش تازگی داشته باشد و تكراری نباشد.

وی به برخی ویژگی‌های برنامه زنده اشاره كرد و ادامه داد: برنامه زنده، برنامه‌ای است كه تولید و پخش آن به صورت همزمان صورت می‌گیرد كه از ویژگی‌های آن می‌توان به مواردی چون ایجاد هیجان، نشاط و تحرّك در مخاطب، تاثیرگذاری آنی در شنونده، امكان برقراری ارتباط دوسویه میان رسانه و مخاطب، امكان سنجش بازتاب‌های برنامه از مخاطب، امكان بیشتر جذب مخاطب، امكان اطلاع‌رسانی آنی و امكان پاسخگویی آنی به مخاطب و نیز مدیریت بحران در شرایط حساس و ضروری، صرفه‌جویی در هزینه و زمان تولید برنامه نام برد.

مدیر گروه ورزش و تفریحات رادیو جوان، پرداختن به پویش‌ها و چالش‌های فضای مجازی را از رویكردهای مهم گروهش دانست و بیان كرد: علاوه بر «بازی باز» كه بخش عمده آن در فضای مجازی است، «جیك و پیك» نیز برنامه‌ای مجله‌ای با محوریت فضای مجازی است كه بیش از پنج سال هر هفته با زبان و بیان طنز و در قالب نمایشی به معضلات اجتماعی و موضوعات مربوط به فضای مجازی می‌پردازد. نسخه دوم برنامه با هدف ارتباط بیشتر با شنونده به زودی روانه آنتن می‌شود.

وی ادامه داد: یكی از دغدغه‌های ما در رادیو جوان این است كه مشكلات و حرف مردم را بازگو كنیم؛ لذا تولید برنامه «خط آزاد» با این رویكرد از تیرماه سال 97 آغاز شد كه در میان برنامه‌های عصرگاهی رادیو جوان قدمت بیشتری دارد. ترانه‌های جدید و موسیقی‌هایی جوان پسند و پویایی از عوامل ماندگاری این برنامه است. در «خط آزاد» سعی كرده‌ایم از جنس مردم باشیم و برای آن‌ها برنامه بسازیم و به نیاز مخاطبان اهمیت بدهیم و علاوه بر این‌كه عملكرد مسئولین را پیگیری می‌كنیم، به نقد رفتار اشتباه مردم هم بپردازیم.

رنجبر در خصوص ویژه برنامه «خدا قوّت» در محدودیت‌های كرونایی گفت: شبكه رادیویی جوان جهت تقدیر و تشكر از جامعه پزشكی، كادر درمان و خانواده‌های پرسنل و خانواده شهدای سلامت كه در خط مقدم مبارزه با ویروس كرونا قرار دارند برنامه «خدا قوّت» را از اول تا نیمه آذر هر روز در دو نوبت، ساعت 10 و ساعت 16 به صورت زنده و محیطی در یكی از بیمارستان‌های كشور روی آنتن می‌بریم كه مراسم افتتاحیه این برنامه اول آذر در محل بیمارستان مسیح دانشوری تهران برگزار شد. پس از قم، كاشان، اصفهان، اردكان و یزد، كاروان برنامه در روز سه شنبه چهارم آذر 10 صبح در شیراز و ساعت 16 از شهر كازرون در كنار كادر درمان خواهد بود؛ به همین ترتیب پنجم آذر بوشهر و كنگان، ششم آذر بندر لنگه و بندرعباس و روز جمعه هفتم آذر در سیرجان و كرمان خواهیم بود.

برنامه‌های رادیو جوان روی موج اف ام ردیف 88 مگاهرتز پخش می‌شوند.

دسترسی سریع