پرفروش‌ های خنده‌ دار در نمایشگاه كتاب

سه اثر از نشر كتاب قاف كه ناشر تخصصی آثار طنز است و در سی و دومین نمایشگاه كتاب تهران شركت كرده، بیش از باقی آثار فروش داشته‌اند.

1398/02/14
|
11:41
|

به گزارش خبرنگار كتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، سه كتاب از نشر «كتاب قاف» در زمره پرفروش‌های این ناشر در سی و دومین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران قرار گرفت.

این ناشر كه در حوزه طنز فعالیت می‌كند و آثارش در بین مخاطبان شناخته شده امسال نیز با آثار طنز در نمایشگاه كتاب تهران شركت كرده است.

دور دنیا با زیرشلواری

كتاب «دور دنیا با زیرشلواری» اثر عبدالله مقدمی از جمله آثاری است كه به گفته ناشر در روزهای نمایشگاه پرفروش بوده است.

این كتاب مجموعه نثرهای طنز عبدالله مقدمی در مورد كشورهای مختلف جهان است.

مقدمی در این كتاب با نگاهی رندانه و طنزآمیز، ویژگی‌ها و وجوه مختلف كشورهای جهان را مورد كاوش قرار داده است.

نكته جالب‌تر در این كتاب این است كه هیچ‌كدام از اطلاعاتی كه در متن آمده، با اینكه به طنز كشیده شده است ولی غیرواقعی نیست و البته این خود بر جذابیت كتاب افزوده است.

گودرز و شقایق

كتاب «گودرز و شقایق» اثر فهیم عطار كه مجموعه طنز اجتماعی است نیز اثر دیگری از این ناشر است كه در نمایشگاه كتاب پرفروش بوده است.

نویسنده در مقدمه نوشته: «نوشتن حرف‌های این مرد، تنها راه تخلیه این انرژی لایتناهی است.

شما قرار است این جا همین حرف‌های آدم درون من را بخوانید تا بفهمید من از دست این مرد خودخواه چه می‌كشم.

در واقع بار او می‌خواهم با شما تقسیم كنم.

من دلیل بی دلیلم را برای نوشتن می‌دانم. امیدوارم شما هم دلیلتان را برای خواندن بدانید.»

این اثر با رویكردی شخصی موضوعات اجتماعی را به چالشی به نام طنز كشیده است.

ماركز در تاكسی

كتاب «ماركز در تاكسی» به قلم احسان محمدی نیز سومین اثری است كه با درونمایه طنز اجتماعی از این ناشر طی این روزها پرفروش بوده است.

«اُ. هنری، نویسنده شهیر داستان‌های كوتاه، كه او را به خاطر سبك غافلگیر كننده اش در پایان قصه‌هایش تحسین می‌كنند، می‌نویسد: در هر چیزی داستانی وجود دارد. من برخی از بهترین ایده‌های داستان‌هایم را از نیمكت پارك‌ها، تیرهای چراغ برق و دكه‌های روزنامه فروشی گرفته ام.

شاید بتوان مجموعه حاضر را همین گونه معرفی كرد. نوشته‌هایی كه از روز نخست به نیت كتاب شدن نوشته نشد، اما مثل دانه‌های تسبیح نخ مشتركی دارند و آن هم روایت ساده‌ای از روزگار ما مردم سالخورده‌ای است كه چراغ مان در این خانه می‌سوزد.»

دسترسی سریع