در برنامه " دور دنیا در 15 دقیقه " مخاطبان با بازار گل و میوه آمستردام هلند بیشتر آشنا می شوند.
به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، برنامه " دور دنیا در 15 دقیقه " روز شنبه 27 آذر، به معرفی "بازار گل و میوه آمستردام" یكی از جاذبه های گردشگری و توریستی كشور هلند اختصاص دارد.
بازار گل و میوه رود سینگل (Singel) در آمستردام ، یكی از بازارهای زیبا، رنگارنگ و معطر دنیاست كه گلها و انواع كالاهای مربوط به آن (دانه، پیاز، گلدان و...) در كرجی ها و قایق هایی عرضه می شوند كه روی كانال سینگل شناورند.
"دور دنیا در 15دقیقه " نمایشی شاد و طنزگونه از گروه مسابقات و تفریحات رادیو صباست كه الهه بیات تهیه كننده ، شیوا رمضانی نویسنده، و همچنین عالیه سادات جعفری و محسن دینمحمد به عنوان بازیگر، این برنامه را به مخاطبان تقدیم می كنند.
شنوندگان می توانند این برنامه را هر روز با رویكرد گردشگری و جهانگردی در ساعت 09:00 به مدت 15 دقیقه بر روی موج اف ام ردیف 105.5 مگاهرتز از رادیو صبا دنبال كنند.