رونمایی ویژه ترانه «سلام» پویا بیاتی در برنامه «صباهنگ» رادیو صبا


در برنامه زنده «صباهنگ»، ترانه جدید و دلنشین «سلام» از پویا بیاتی برای نخستین بار از رسانه ملی رونمایی شد. این اثر به مناسبت دهه كرامت و ولادت امام رضا (ع) ساخته شده و توانست فضای معنوی و هنری زیبایی را در دل شنوندگان رقم بزند

1404/02/17
|
14:38
|




به گزارش روابط عمومی رادیو صبا ،در برنامه زنده «صباهنگ» ترانه جدید و دلنشین «سلام» از پویا بیاتی برای نخستین بار از رسانه ملی رونمایی شد. این اثر به مناسبت دهه كرامت و ولادت امام رضا (ع) ساخته شده و توانست فضای معنوی و هنری زیبایی را در دل شنوندگان رقم بزند.
مجری برنامه با اشاره به محبوبیت ترانه «بمب» كه با صدای پویا بیاتی شنیده شده، گفت: «ترانه‌ای كه خیلی گل كرده و شنوندگان زیادی ابراز علاقه می‌كنند.» سپس سلامی به پویا بیاتی خواننده این ترانه كرد و از او خواست تا در مورد خود و فعالیت‌هایش توضیح دهد.

پویا بیاتی با بیان اینكه متولد آبان 1365 و اهل كنگاور در استان كرمانشاه است، گفت: «موسیقی حرفه‌ای را از سال 1390 آغاز كرده‌ام، اما به طور كلی از حوالی سال 1384 به موسیقی علاقه‌مند شدم.» او همچنین اشاره كرد كه تخصصش در ادبیات است و به همین دلیل ترانه‌های خود را می‌نویسد.

در ادامه، مجری از بیاتی پرسید كه آیا ساز تخصصی خاصی دارد یا نه. بیاتی پاسخ داد: «من نوازندگی نمی‌كنم و تمام استعدادم در حنجره‌ام نهفته است. به همین دلیل تصمیم گرفتم ترانه‌های خودم را بخوانم و به آن‌ها روح موسیقی بدهم.»

بیاتی همچنین به این نكته اشاره كرد كه آثارش به نوعی امضای شخصی او را دارند و در هر ترانه، حس و حال خاصی را منتقل می‌كنند. او با اشاره به آثارش برای امام رضا (ع)، گفت: «تا كنون هشت اثر برای این امام بزرگوار تولید كرده‌ام و این آثار را به عشق و ارادت خود به ایشان تقدیم می‌كنم.»

در بخش دیگری از گفتگو، بیاتی درباره ترانه «سلام» توضیح داد و گفت: «این اثر را به مناسبت ولادت امام رضا (ع) نوشته‌ام و آن را هدیه‌ای از سمت ایشان می‌دانم. امیدوارم كه این ترانه مورد استقبال شنوندگان قرار گیرد و دل‌های آن‌ها را به هم متصل كند.»

در پایان برنامه، ترانه «سلام» به عنوان رونمایی رادیویی پخش شد و مجری با ابراز امیدواری برای موفقیت‌های بیشتر پویا بیاتی، از او خداحافظی كرد.

پویا بیاتی در این گفتگو به كارهایی كه برای امام رضا (ع) خوانده اشاره كرد و گفت: «من عاشق امام رضا هستم و تا كنون هشت اثر برای ایشان تولید كرده‌ام. این آثار شامل ترانه‌هایی با عناوین «سلام» و «پناه» هستند كه به مناسبت‌های مختلف و با حس و حال خاصی نوشته شده‌اند. من امیدوارم كه این آثار بتوانند عشق و ارادت من به امام رضا (ع) را به شنوندگان منتقل كنند.»

برنامه «صباهنگ» شنبه تا چهارشنبه ساعت 21 به تهیه‌كنندگی رضا عزتی و با اجرای مهدی مجنونی تقدیم مخاطبان می‌شود.

دسترسی سریع