رز شریفی در «هنرستان»: رفیعه چالش جدی و نقطه شروع من در سینما بود



رز شریفی، بازیگر فیلم سینمایی زنده‌شور، در گفت‌وگوی ویژه برنامه «هنرستان» در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر، از مسیر ورودش به بازیگری، تجربه ایفای نقش یك دختر افغان و تلاش چندماهه‌اش برای باورپذیر شدن این نقش گفت و زنده‌شور را مهم‌ترین چالش و آغاز جدی حضورش در سینما دانست.

1404/11/21
|
13:45
|




به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، در حاشیه چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر، ویژه‌برنامه «هنرستان» میزبان رز شریفی، بازیگر فیلم سینمایی زنده‌شور بود؛ بازیگری كه نخستین حضور جدی خود در سینما را با نقشی چالش‌برانگیز تجربه كرده است.

رز شریفی با اشاره به بیش از ده سال فعالیت حرفه‌ای در تئاتر و حضور در سالن‌هایی چون تئاتر شهر و سنگلج، *زنده‌شور* را اولین تجربه جدی خود در سینما دانست. او درباره انتخابش برای نقش «رفیعه» گفت كه كاظم دانشی، كارگردان فیلم، پس از دیدن اجراهای تئاتری‌اش به او اعتماد كرده و این نقش را به وی سپرده است.

شریفی ایفای نقش یك دختر افغان را نیازمند آمادگی طولانی‌مدت دانست و توضیح داد كه حدود شش ماه برای این نقش تمرین كرده، با افراد افغانستانی برای یادگیری لهجه دری در ارتباط بوده و با مطالعه و تماشای مستندهای مرتبط، تلاش كرده به درك عمیق‌تری از رنج‌های شخصیت رفیعه برسد.

او بازخورد مخاطبان را مثبت ارزیابی كرد و گفت بسیاری باور نمی‌كردند كه او افغان نیست؛ موضوعی كه به‌گفته خودش، نشان‌دهنده باورپذیری نقش بوده است. این بازیگر تأكید كرد كه حتی در صورت داشتن حق انتخاب، باز هم نقش رفیعه را به دلیل «مقاومت خاموش» و پرهیز از كلیشه‌های رایج انتخاب می‌كرد.

رز شریفی در پایان، با اشاره به تجربه‌های كوتاه خود در فیلم‌سازی، ادامه مسیر حرفه‌ای‌اش را در بازیگری دانست و ابراز امیدواری كرد كه این نقش، آغاز حضور پررنگ‌تر او در سینمای ایران باشد.

دسترسی سریع