جشن ملی نشاط فرهنگی و هنری با حضور رئیس‌جمهور و مشاركت مردمی برگزار می‌شود

در برنامه امروز «هنرستان»، دكتر محمدمهدی احمدی، معاون وزیر فرهنگ و سرپرست معاونت هنری، از برنامه‌ریزی برای برگزاری جشن ملی نشاط فرهنگی، هنری و ورزشی خبر داد. این جشن كه با همكاری چند وزارتخانه و مراكز غیردولتی طراحی شده، همزمان با آستانه دهه فاطمیه آغاز شد و در روزهای آینده با تجلیل از برگزیدگان ورزشی، هنری و علمی در حضور رئیس‌جمهور برگزار خواهد شد.

1404/08/14
|
10:43
|



به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، در برنامه «هنرستان» با حضور دكتر محمدمهدی احمدی، معاون وزیر فرهنگ و سرپرست معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گزارشی از اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای ایجاد یك فضای شادی و مشاركت عمومی در كشور ارائه شد.

دكتر احمدی ضمن اشاره به پیروزی ورزشكاران كشور و موفقیت‌های علمی در المپیادها، گفت: «این موفقیت‌ها موجب ایجاد یك نشاط عمومی در مردم شد و هیئت دولت به ابتكار رئیس‌جمهور تصمیم گرفت با مشاركت چند وزارتخانه و مراكز غیردولتی، این جشن و نشاط را استمرار بخشیده و برنامه‌ریزی فرهنگی و هنری گسترده‌ای انجام دهد.»

وی توضیح داد كه وزارت ورزش، وزارت علوم، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری و صدا و سیما به‌عنوان عناصر اصلی برگزاری جشن ملی معرفی شدند و در جلسات متعددی با نمایندگان این نهادها شیوه‌ها و برنامه‌های اجرایی جشن طراحی شد.

دكتر احمدی افزود: «به دلیل همزمانی با آستانه دهه فاطمیه، جشن به دو بخش تقسیم شد؛ پیش‌درآمد جشن كه از ابتدای آبان آغاز و تا روزهای منتهی به دهه فاطمه ادامه داشت، و جشن اصلی كه احتمالا از 7 آذر با سخنرانی رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.»

وی همچنین به برنامه‌های متنوع بخش پیش‌درآمد جشن اشاره كرد و گفت: «در این بخش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایش خیابانی، موسیقی، نمایشگاه كاریكاتور و نقاشی برگزار كرد، وزارت ورزش فعالیت‌های مرتبط خود را در ورزشگاه‌ها ارائه داد و وزارت علوم نیز برنامه‌های دانشجویی خود را اجرا كرد. این اقدامات در قالب گزارش‌های مكتوب به ریاست جمهوری ارائه شده است.»

دكتر احمدی درباره جشن اصلی افزود: «در جشن اصلی، از برگزیدگان ورزشی، فرهنگی، هنری و علمی در حضور رئیس‌جمهور تجلیل خواهد شد و این جشن در سطح ملی و حتی در استان‌ها توسط ادارات كل وزارتخانه‌ها ادامه خواهد یافت تا مشاركت مردمی و نشاط اجتماعی به حداكثر برسد. برنامه‌ها شامل موسیقی، تئاتر، نمایشگاه عكس، ورزش‌های قهرمانی و باستانی و فعالیت‌های دانشجویی خواهد بود و شهرداری نیز با تزئین شهر و اجرای برنامه‌های فرهنگی همراهی خواهد كرد.»

وی در پایان تأكید كرد: «هدف این جشن ایجاد فضایی شاد، پرانرژی و نشاط‌آور در جامعه است و امیدواریم همزمان با نوروز و جشن‌های دینی، برنامه‌ها به بهترین شكل ممكن برگزار شود.»

گفتگو با دكتر محمدمهدی احمدی در برنامه «هنرستان» با تشكر و قدردانی از حضور ایشان و اشاره به اهمیت مشاركت عمومی و نشاط اجتماعی پایان یافت.

دسترسی سریع