سیر تا پیاز تولیدكنسرو روی آنتن صبا

رادیو صبا در برنامه سیرتا پیاز مخاطبان را با تولید كنسرو آشنا می كند.

1403/02/26
|
07:37
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، «سیرتاپیاز» عنوان یكی از برنامه‌های این شبكه رادیویی است كه با هدف معرفی مشاغل مختلف در فضایی طنز و سرگرم كننده همراه مخاطبان می شود.
این برنامه در روزهای آخر هفته در دو‌قسمت با میزبانی شاغلان مختلف شنوندگان را با یك شغل و مهارت آشنا می كند، این آشنایی در قالب گفتگو، مسابقه رادیویی، پرسش و پاسخ در فضایی سرگرم كننده صورت می گیرد.

این برنامه هر شغل را از دریچه نگاه خود شاغلان معرفی می كند و با آنها به گفتگو می پردازد و ازسیر تا پیاز یك شغل برای مخاطبان می گوید.

سیر تا پیاز پنجشنبه و جمعه 27 و 28 اردیبهشت میزبان كارشناسان تولید كنسرو می شود و مخاطبان را مراحل تولید كنسرو و شیرینی و سختی های فعالیت در این حرفه آشنا می كند.
«سیر تا پیاز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13:30 به تهیه كنندگی سجاد كلبادی نژاد و با اجرای مهدی پر تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع