خبرگزاری صبا/بررسی اخراج قیصر امین‌پور از مجله «سروش»

رادیو صبا به مناسبت روز نوجوان در برنامه مستند «ماجرا» به بررسی علت تعطیلی مجله «سروش نوجوان» می پردازد.

1401/08/11
|
14:28
|


به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، «ماجرا» عنوان برنامه‌ای مستند است كه با شعار «هر نام‌آوری ماجرایی دارد» از رادیو صبا پخش می شود. این مستند در هر قسمت با ماجراجویی به دلایل شهرت افراد و ماجراهای مختلف می پردازد.

«ماجرا» روز یكشنبه 8 آبان ماه به مناسبت روز نوجوان به ماجرای خروج قیصر امین پور از مجله «سروش نوجوان» و تعطیلی این مجله می پردازد.

انسیه شمس اللهی تهیه كننده این برنامه گفت: در این قسمت از برنامه مستند «ماجرا» به مناسبت روز نوجوان پرونده‌ای تهیه كردیم از ماجرای شروع به كار مجله «سروش نوجوان» در سال 67 به سردبیری قیصر امین‌پور و بعد اخراج وی در سال 81.

او ادامه داد: «سروش نوجوان» عنوان مجله‌ای است كه از فروردین 1367 تا اسفند 1385 منتشر می‌شد. تعداد 228 نسخه از این ماهنامه در 19 سال منتشر شده است. از نخستین شماره تا سال 1382 فریدون عموزاده خلیلی، قیصر امین‌پور و بیوك ملكی سردبیران این مجله بودند.

شمس اللهی در پایان خاطرنشان كرد: در این برنامه دلایل این خروج را بررسی كردیم و با سیدعلی كاشفی خوانساری آخرین سردبیر «سروش» نوجوان هم مصاحبه‌ای داشتیم كه حرف های شنیدنی ارائه كردند.

مستند «ماجرا» روز یكشنبه 8 مهر ساعت 14:30 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی و گزارشگری آتنا سادات محمد پناه راهی آنتن می شود.

دسترسی سریع