خبرگزاری مهر/در هفته دفاع مقدس؛ چالش گویندگی و اجرا برای علاقمندان رادیو در «صباگو»


رادیو صبا در فصل دوم از چالش گویندگی «صباگو » به تولید صوتی و تصویری وصیتنامه شهدا با اجرای علاقه مندان به گویندگی م

1401/06/02
|
07:34
|



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، این شبكه رادیویی در فراخوانی دیگر از چالش گویندگی «صباگو» برای علاقه مندان به این حوزه فرصتی را فراهم كرده كه با ارسال فایل‌های صوتی به سامانه هدهد رادیو صبا توانایی خود را در این زمینه محك بزند.

ارسال كنندگان بهترین آثار قرار است روزهای سه شنبه و چهارشنبه هشتم و نهم شهریور به صورت حضوری در استودیو شماره یك ساختمان شهدای رادیو با یكدیگر به رقابت بپردازند.

رضا عزتی تهیه كننده «صبا گو» در این باره گفت: با به پایان رسیدن فرصت ارسال آثار علاقه مندان به گویندگی در 25 مرداد، حدود 800 فایل به سامانه هدهد رادیو صبا رسیده، كه بعد ارزیابی‌های صورت گرفته از این تعداد حدود 100 اثر برای رقابت نهایی برگزیده شدند.

وی یادآور شد: برگزیدگان این مرحله قرار است روزهای هشتم و نهم شهریور در حضور داوران و صداپیشگان رادیو صبا با خوانش داستانك‌هایی با یكدیگر به رقابت بپردازند و كسانی كه بتوانند حداقل دو چراغ سبز از داوران دریافت كنند، می‌توانند به مرحله بعدی مسابقه «صباگو» راه یابند.

عزتی افزود: كتاب صوتی تولید شده با صدای شركت كنندگان در قالب برنامه «القصه» از رادیو صبا پخش خواهد شد و داوری این مرحله توسط فریبا باقری، مهبد قناعت پیشه و محمدرضا قلمبر مجریان رادیو انجام می‌شود.

برگزیدگان مرحله اول این چالش به خوانش وصیت نامه شهدا می‌پردازند، این وصیت‌نامه‌ها به صورت صوتی و تصویری به تهیه كنندگی آزاده شاهرخ مهر تهیه و تولید می‌شود كه در هفته دفاع مقدس از رادیو صبا و شبكه‌های تلویزیونی پخش خواهد شد.

دسترسی سریع