سمفونی صبا: جشنواره موسیقی فجر را زنده و نزدیك‌تر از همیشه تجربه كنید



همزمان با چهلمین جشنواره موسیقی بین‌المللی فجر، برنامه «سمفونی صبا» به صورت زنده از محل برگزاری این رویداد فرهنگی-هنری پخش می‌شود. با حضور هنرمندان، كارشناسان و خبرنگاران حوزه موسیقی، این برنامه به بررسی اخبار و حواشی جشنواره می‌پردازد و لحظات زنده اجراها را به سمع شنوندگان می‌رساند

1403/11/24
|
10:54
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، همزمان با آغاز چهلمین جشنواره موسیقی بین‌المللی فجر كه هر سال در تالار وحدت برگزار می‌شود، برنامه ویژه‌ای تحت عنوان «سمفونی صبا» به همین مناسبت به صورت زنده از محل برگزاری این رویداد فرهنگی-هنری تهیه و پخش خواهد شد.
در این گفتگو با رضا عزتی، تهیه‌كننده برنامه «سمفونی صبا»، به بررسی جزئیات این ویژه‌برنامه پرداختیم.

عزتی در ابتدا به اهمیت جشنواره موسیقی فجر اشاره كرد و گفت: «این جشنواره یكی از بزرگ‌ترین رویدادهای فرهنگی كشور است و ما در «سمفونی صبا» تلاش داریم تا با پوشش زنده و جامع، اخبار و حواشی این جشنواره را به سمع شنوندگان برسانیم.
وی افزود: «در این ویژه برنامه، با حضور خبرنگاران حوزه موسیقی، به بررسی جزئیات و حواشی جشنواره خواهیم پرداخت. همچنین با دعوت از كارشناسان و اهالی موسیقی، درباره این رویداد بین‌المللی گفتگو خواهیم كرد.»
در برنامه «سمفونی صبا»، مهمانان ویژه‌ای از جمله هنرمندان برجسته، آهنگسازان و منتقدان موسیقی دعوت خواهند شد. این مهمانان به بررسی آثار جدید و روندهای جاری در موسیقی ایران خواهند پرداخت. همچنین، با دعوت از چهره‌های شناخته‌شده، فرصتی برای گفتگو درباره تجربیات و چالش‌های هنری آن‌ها فراهم می‌شود.


عزتی در این باره گفت: «حضور این مهمانان نه تنها به غنای برنامه كمك می‌كند، بلكه به شنوندگان این امكان را می‌دهد كه با دیدگاه‌های مختلف آشنا شوند و از نظرات كارشناسان بهره‌مند گردند.»

در كنار این، برنامه «سمفونی صبا» به معرفی استعدادهای نوظهور نیز خواهد پرداخت و فرصتی برای هنرمندان جوان فراهم می‌آورد تا آثار خود را به مخاطبان معرفی كنند. این رویكرد به ترویج فرهنگ موسیقی و حمایت از نسل جدید هنرمندان كمك خواهد كرد.
عزتی همچنین به پخش زنده اجراهای روی صحنه اشاره كرد و گفت: «در ساعت پخش برنامه، گزارش‌هایی از اجراهای زنده تهیه و پخش خواهیم كرد. همچنین از اجراهای قبل و بعد از برنامه نیز گزارش‌هایی تهیه و به مخاطبان ارائه می‌شود.
وی در ادامه به برنامه‌ریزی برای اعلام اجراهای روز و روز بعد اشاره كرد و گفت: «ما همچنین در نظر داریم تا با دبیر و مسئولان برگزاری جشنواره گفتگو كنیم و نظرات آن‌ها را به شنوندگان منتقل كنیم.»»

عزتی به پوشش خبری برج میلاد و تالار رودكی اشاره كرد و گفت: «پوشش خبری برج میلاد كه اختصاص به موسیقی پاپ دارد و همچنین تالار رودكی نیز در دستور كار ما خواهد بود»
مهبد قناعت‌پیشه، مجری برنامه «سمفونی صبا»، نقش مهمی در پوشش زنده و جامع جشنواره موسیقی فجر دارد.
عزتی در این باره گفت: «اجرای این گونه برنامه‌ها بسیار اهمیت دارد و از آنجایی كه مهبد قناعت‌پیشه با موسیقی آشنایی ویژه‌ای دارد، می‌تواند به عنوان كارشناس مجری در كنار ما باشد و بین هنرمندان و مخاطبان ارتباط مؤثری برقرار كند.
برنامه «سمفونی صبا» از 23 الی 29 بهمن‌ماه، همزمان با جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، از ساعت 21 به تهیه‌كنندگی رضا عزتی و با اجرایی مهبد قناعت‌پیشه روی آنتن رادیو صبا می رود و به عنوان یك منبع معتبر خبری و تحلیلی، به پوشش این رویداد مهم فرهنگی می‌پردازد.

دسترسی سریع