فوت و فن های خورشت فسنجان در رادیو صبا

رادیو صبا در مسابقه «دوراهی » مخاطبان را با فوت و فن پخت خورشت فسنجان آشنا می كند.

1400/09/07
|
01:47
|

پیش غذا و غذاها و دسرهای پاییزی طعم و مزه بی نظیری دارند و اگر شما تمایل دارید آهر هفته ای توام با آرامش را برای اعضای خانواده خود رغم بزنید بهتر است از تهیه این منوی غذایی پاییزی غافل نشوید.رادیو صبا در مسابقه «دوراهی » مخاطبان را با فوت و فن پخت خورشت فسنجان آشنا می كند.
فنسجان و دسر سیب منوی غذایی خوشمزه پاییزی را تشكیل می دهند و شما می توانید برای آخر هفته پاییزی تان این ست غذایی را در منزل تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

فسنجان یك غذای ایرانی قدیمی است كه تاریخچه آن به دوران ساسانیان بر می‌گردد. به عنوان بخشی از سنت ایرانی‌ها، خورشت فسنجان در جشن‌های نوروز پخته می‌شد تا پایان زمستان و شروع بهار جشن گرفته شود. این خورشت یكی از غذاهای سنتی پارسی است كه در تمام ایران پخته می‌شود اما اصلیت آن به استان مازندران برمی‌گردد كه در قسمت مركزی شمال ایران قرار گرفته است.

مردمان قسمت شمالی ایران در فصل‌های شكار، یعنی پاییز و زمستان، گاهی در خورشت فسنجان از گوشت پرندگان شكار شده مانند اردك یا غاز برای غذا استفاده می‌كرد. در زمان‌های دیگر، و غالب اوقات، از مرغ یا بوقلمون استفاده می‌كردند. ایرانی‌ها ترجیح می‌دهند كه خورشت فسنجان را در فصل‌های سرد بخورند.

این مسابقه روز دوشنبه هشتم آذر یكی از موقعیت هایی كه برای شركت كنندگان مسابقه طرحی كرده است طرز تهیه خورشت فسنجان است دراین برنامه با طرح سوالات دو گزینه ای فوت و فن های خورشت فسنجان به مخاطبان ارائه می شود.

مسابقه دوراهی هر روز از شنبه تا چهارشنبه به تهیه كنندگی رضا عزتی و اجرای مهدی پر ساعت 12:30 تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع