نان برنجی: راز خوشمزه‌ترین شیرینی های سنتی ایران را در «دوراهی» كشف كنید

برنامه «دوراهی» روز یكشنبه 24 فروردین با آموزش پخت نان برنجی، یكی از نان‌های محبوب و خوشمزه ایرانی، به روی آنتن می‌رود. در این برنامه، شنوندگان با مراحل تهیه این نان نرم و خوش‌طعم آشنا می‌شوند و می‌توانند با استفاده از نكات كلیدی ارائه شده، این دسر سنتی را به راحتی در خانه تهیه كنند.

1404/01/23
|
12:10
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، برنامه «دوراهی» روز یكشنبه 24 فروردین با موضوع «آموزش پخت نان برنجی» به روی آنتن می‌رود.

نان برنجی یكی از نان‌های سنتی و محبوب ایرانی است كه با استفاده از آرد برنج تهیه می‌شود و به خاطر بافت نرم و طعم دلپذیرش، طرفداران زیادی دارد. این نان معمولاً به عنوان یك میان‌وعده یا دسر سرو می‌شود و می‌تواند با چای یا قهوه همراه باشد.

در این قسمت از برنامه، مجری و یك كارشناس آشپزی به آموزش مراحل پخت نان برنجی خواهند پرداخت و نكات كلیدی برای تهیه این نان خوشمزه را به مخاطبان ارائه خواهند كرد. از انتخاب مواد اولیه مناسب تا تكنیك‌های پخت، همه جزئیات به دقت بررسی می‌شود تا شنوندگان بتوانند این نان را به راحتی در خانه تهیه كنند.

برنامه «دوراهی» به شنوندگان این امكان را می‌دهد كه با ارسال پیامك به سامانه 300001055 سوالات خود را مطرح كنند و در این فرآیند یادگیری مشاركت داشته باشند.

این برنامه هر روز از شنبه تا چهارشنبه ساعت 11 به تهیه‌كنندگی رضا عزتی و با اجرای مهدی پر پخش می‌شود و فرصتی عالی برای یادگیری و لذت بردن از هنر آشپزی را فراهم می‌آورد

دسترسی سریع