نان پنجره ای در «دوراهی» رادیو صبا

رادیو صبا در برنامه «دوراهی» مخاطبان را فوت فن تهیه شیرینی نان پنجری آشنا می كند.

1403/03/08
|
12:10
|

شیرینی پنجره ای كه با نام نان پنجره ای شناخته می شود یكی از انواع شیرینی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است. این شیرینی خوشمزه معمولا در اعیاد مذهبی و اعیاد تاریخی ایرانیان تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمانان استفاده می شود. روش پخت شیرینی پنجره ای بسیار ساده است.

رادیو صبا روز چهارشنبه 9 خرداد در برنامه «دوراهی» مخاطبان را روش تهیه این شیرین آشنا می كند.
«دوراهی» برنامه ای است كه در قالب مسابقه و با رویكرد آشنایی با مهارت های شغلی و عمومی با هدف آمورش مهارت های عمومی و تخصصی در زندگی طراحی شده است .

این برنامه در هر قسمت با میزبانی از شاغلان حرفه های مختلف، مخاطبان را با هنر و حرفه های مختلفی آشنا می كند.

مسابقه پر هیجان دوراهی با اجرای «مهدی پر» و تهیه كنندگی رضا عزتی وهدیه درویش از شنبه تا چهار شنبه ساعت 11 تقدیم مخاطبان میشود .

شنوندگان می توانند با ارسال پیامك در زمان پخش این برنامه در این مسابقه شركت كنند.

دسترسی سریع