كتاب های زرد روانشناسی زیر ذره بین رادیو صبا

در برنامه طنز "حرف تو حرف" كتاب های زرد و غیر مفید روانشناسی نقد و بررسی می شوند.

1397/04/17
|
08:00
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، برنامه "حرف تو حرف" با رویكرد بررسی مسائل مختلف اجتماعی،فرهنگی و... با نگاهی طنز روزهای یكشنبه و سه شنبه روی آنتن می رود.

این برنامه روز سه شنبه 19تیر با نگاه طنز به موضوع "كتاب های چاپ شدۀ غیر مفید در زمینه روانشناسی" می پردازد.

با نگاه به كتاب های پرفروش در زمینه روان شناسی می توان به این نتیجه رسید كه اغلب این كتاب ها متاسفانه دارای ارزش علمی نیستند و در بهترین حالت ممكن، ممكن است تنها برای چند روز حال خواننده را خوب كنند و بعد آش همان آش و كاسه همان كاسه.

یكی از مهم ترین تاثیرات منفی این كتاب ها ایجاد یك نگرش تحریف شده و منفی به علم روان شناسی در مخاطب است.

"حرف تو حرف" برنامه ای از گروه مسابقات و تفریحات رادیو صباست كه به تهیه كنندگی ساریا چهری ، نویسندگی نوید عظیمی و با اجرای مهبد قناعت پیشه، آسیه گرجی و صاحبه عظیمی ساعت 11:30 به مدت 20 دقیقه روی موج اف ام ردیف 105,5 مگاهرتز پخش می شود.

دسترسی سریع