ماسك بزنیم كرونا هنوز هست

برنامه "صبح صبا" با نگاهی طنز مخاطبان را به حفظ پروتكل های بهداشتی برای مقابله با ویروس كرونا دعوت می كند .

1400/06/15
|
10:24
|

آمار مبتلایان هم همچنان بالاست، هر چند با اعمال محدودیت‌های كرونایی شاهد كاهش روند بیماری هستیم اما مردم باید توصیه‌های بهداشتی را همچنان دقیق رعایت كنند تا از خطرات آن در امان باشند.

همه ما باید بدانیم كه با عادی انگاری این بیماری، شاهد اوج گیری كرونا خواهیم بود در این روزها با اینكه كرونا هنوز هست، مردم از تجربه موفق رعایت كردن دستورالعمل های بهداشتی می گویند.

یكی از روش‌‌های اصلی انتقال بیماری كرونا از طریق قطرات تنفسی است كه افراد در هنگام صحبت، آواز، سرفه یا عطسه بیرون می‌دهند. اما می‌دانیم كه این ویروس می‌تواند توسط افرادی كه علائمی از خود نشان نداده‌اند نیز منتقل شود، یعنی برخی افراد می‌توانند ناقل باشند در حالیكه خود از آن خبر ندارند.
به همین دلیل استفاده از ماسك‌های پارچه‌ای در چنین محیط‌هایی برای محافظت از یكدیگر توصیه می‌شود.

اما بیاد داشته باشید كه ماسك به تنهایی از اشاعه كرونا جلوگیری نمی‌كند – ما همه باید فاصله‌گذاری اجتماعی و شستشوی مرتب دست‌ها را ادامه دهیم. با انجام این اقدامات می‌توانیم كرونا را شكست دهیم.

رادیو صبا روز سه شنبه در برنامه زنده "صبح صبا " با نگاهی متفاوت مردم را به حفظ پروتكل های بهداشتی دعوت می كند. در این برنامه پروتكل های بهداشتی را یكی از اعضای خانواده معرفی می كنند و از مخاطبان خواسته می شود اگر می خواهید اعضای خانواده شما به كرونا مبتلا نشوند به پروتكل های بهداشتی به عنوان یكی از اعضا خانواده نگاه كنید و در رعایت آن كوشا باشید

در این برنامه با تعامل با مخاطبان و اجرای نمایش های طنز به صورت زنده و آیتم های متنوع به موضوع حفظ پروتكل های بهداشتی پرداخته میشود .


"صبح صبا" در هفته جاری به تهیه كنندگی محمد حسین خسروجری و اجرای مهبد قناعت پیشه و محمدرضا قلمبر از رادیو صبا پخش می شود .

دسترسی سریع