سیزده آبان امسال با حال‌وهوای فاطمی و حضور میلیونی مردم برگزار می‌شود




در آستانه روز ملی مبارزه با استكبار جهانی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی، معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در گفت‌وگو با برنامه «صبح صبا» رادیو صبا از آماده‌سازی كامل برای برگزاری مراسم 13 آبان در سراسر كشور خبر داد و اعلام كرد كه فردا در بیش از 900 نقطه ایران راهپیمایی برگزار و در 120 هزار مدرسه زنگ استكبارستیزی نواخته می‌شود.

1404/08/13
|
09:00
|




به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، به مناسبت فرارسیدن سیزدهم آبان، روز ملی مبارزه با استكبار جهانی، برنامه «صبح صبا» از رادیو صبا گفت‌وگویی زنده با حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی، معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، انجام داد تا درباره جزئیات برگزاری مراسم این روز در سراسر كشور اطلاع‌رسانی كند.

در ابتدای این گفت‌وگو، حجت‌الاسلام محمودی از اهمیت تاریخی این روز یاد كرد و گفت:سیزدهم آبان، روزی استثنایی و تاریخی است كه سه رخداد مهم را در خود جای داده و نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استكبار جهانی است. در این روز مردم و جوانان ما بار دیگر روحیه ضد استكباری خود را به نمایش خواهند گذاشت.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص مراسم امسال افزود: نخست آن‌كه امسال این روز با ایام شهادت حضرت زهرا (س) مقارن شده است؛ بانویی كه پرچم‌دار مبارزه با ظلم و ستم و روشنگری بود. دومین ویژگی این است كه پس از جنگ دوازده‌روزه اخیر، این نخستین اجتماع میلیونی سراسری ملت ایران خواهد بود كه با شعارهای ضد استكباری برگزار می‌شود. ویژگی سوم نیز گسترش روحیه ضد استكباری در سطح بین‌الملل است؛ به‌گونه‌ای كه حتی در خود آمریكا، مردم علیه زمامدارانشان به خیابان‌ها آمده‌اند.

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به آماده‌سازی‌های گسترده برای برگزاری مراسم گفت:تمام مقدمات برگزاری مهیا شده و ستادهای استانی برنامه‌ها را هماهنگ كرده‌اند. فردا در بیش از 900 نقطه كشور راهپیمایی برگزار می‌شود و در حدود 120 هزار مدرسه، رأس ساعت هشت صبح، زنگ استكبارستیزی به صدا درمی‌آید. حضور پرشور اقشار مختلف مردم، به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، پیش‌بینی شده است. شركت‌كنندگان با در دست داشتن پلاكاردها، نمادها و آدمك‌ها پیام‌های خود را به جهانیان منتقل خواهند كرد.

او در بخش دیگری از سخنانش به جزئیات مراسم پایتخت اشاره كرد و گفت:در تهران، راهپیمایی از ساعت 9 صبح از میدان فلسطین آغاز و تا مقابل لانه جاسوسی سابق آمریكا ادامه خواهد داشت. در مسیر، غرفه‌ها و دژهای فرهنگی و تبلیغی مستقر خواهند بود و برنامه‌های متنوعی برای مردم اجرا می‌شود. حدود 300 خبرنگار داخلی و خارجی نیز پوشش خبری مراسم تهران را بر عهده دارند.

حجت‌الاسلام محمودی در پایان ضمن دعوت از مردم برای حضور گسترده در مراسم، اظهار امیدواری كرد كه با حضور باشكوه ملت، حماسه‌ای دیگر در تاریخ انقلاب اسلامی رقم بخورد.

دسترسی سریع