«مثلخند» با حكایتی جالب درباره "اتكا به خود"

رادیو صبا در برنامه «مثلخند» حكایت و كاربرد ضرب المثل معروف "كس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من" را روایت می كند.

1397/11/08
|
11:04
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، برنامه "مثلخند" با نمایش های كوتاه و طنز به بیان معنی و كاربرد ضرب المثل های فارسی به صورت طنز می پردازد.

در این برنامه شنوندگان روز چهارشنبه 10 بهمن با حكایت ضرب المثل معروف "كس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من" آشنا می شوند.

پیام این ضرب المثل این است كه برای انجام كارها جز به خود نباید به دیگران امید و اتكا داشت زیرا كسی كمك نمی كند. (یا نمی تواند كمك كند.)

برنامه "مثلخند" شنبه تا چهارشنبه ساعت 20:15 به تهیه كنندگی و نویسندگی نسیم السادات صباغان با بازی آسیه گرجی، محمدرضا قلمبر، مهبد قناعت‎پیشه و آرش راسخ روی موج اف ام 105,5 مگاهرتز از رادیو صبا پخش می شود.

دسترسی سریع