گرامیداشت روز احسان و نیكوكاری در رادیو صبا

رادیو صبا در برنامه «مشتاق دیدار» با روایت داستان به گرامیداشت روز احسان و نیكوكاری می پردازد.

1402/12/13
|
08:10
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا،«مشتاق دیدار» یكی از برنامه های ادبی این شبكه رادیویی است كه با روایت دلنشین امیرحسین مدرس داستان های شنیدنی و عامیانه را تقدیم مخاطبان می كند.

این برنامه روز دوشنبه 14 اسفند به مناسبت روز احسان و نیكو كاری با موضوع هدیه ای از طرف یك غریبه به گرامیداشت این روز می پردازد.

مژگان فرزین تهیه كننده برنامه گفت: این برنامه با روایت داستان های عامیانه و عبرت آموز روز احسان و نیكوكاری را گرامی می دارد.

وی افزود: داستان اول این برنامه روایتی از استادی است كه اولین حقوق معلمی اش را بدون این كه پدركشاورزش متوجه شود به او می دهد تا آبرویش را حفظ كند و داستان دوم از پسر بچه ای می گوید كه حواسش به همسایه ایآبرومند و نیازمندشان هست

«مشتاق دیدار» شنبه تا چهاشنبه ساعت 14 به تهیه كنندگی مژگان فرزین و امیرحسین مدرس تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع