تولید كالای تقلبی مانع گسترش كسب كار

برنامه اقتصادی «دنگ وفنگ» با موضوع كالای تقلبی راهی آنتن می شود.

1401/08/05
|
09:07
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا،«دنگ و فنگ» عنوان یكی از برنامه های اقتصادی این شبكه است كه با شعار «الف مثل اقتصاد» در راستای پرداختن به شعار سال با نگاهی طنز به بیان مسائل و مشكلات تولید در كشور می پردازد.

یكی از موانع جدی تولید در كشور قواعد و رویه‌های بروكراتیك نامناسبی است كه بر اجزای وزارتخانه‌هاحاكم است، افرادی كه قصد سرمایه‌گذاری و راه اندازی كسب و كار در بخش‌های مختلف تولید را دارند با این موانع مواجه‌اند.

رادیو صبا دراین برنامه اقتصادی با نگاهی طنزبه نقد و بررسی این دنگ و فنگ های اداری می پردازد.روز جمعه ششم آبان برنامه «دنگ و فنگ» با عنوان موضوعی «كالای تقلبی » همراه مخاطبان می شود.

برنامه طنز «دنگ و فنگ» با حضور كارشناسان نام آشنای رادیو صبا نیك بختی، گروسی، اسكویی و امیر قشنگم به موضوع كالای تقلبی به عنوان دشمن تولیدكشور می پردازد.

«دنگ وفنگ» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت16به تهیه كنندگی امیراكبری وبازیگری مهبد قناعت پیشه و نویسندگی ابوالفضل طاهری، سمیرا جعفری و عارفه فتحی تقدیم مخاطبان می شود

دسترسی سریع