دوست‌داران ادبیات داستانی و رمان‌های خارجی شنونده "رادیو صبا " باشید

برنامه "صدو یك راه برای كتاب نخواندن " به دوست‌داران ادبیات داستانی و رمان‌های خارجی كتاب جدید پیشنهاد می كند.

1400/07/08
|
11:10
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا ، برنامه صدو یك را ه برای كتاب نخواندن " با هدفت گسترش فرهنگ مطالعه در هر برنامه یك كتاب را به روش های متنوعی به مخاطبان معرفی می كند .

روز جمعه نهم مهر كتاب «عكاسی بالون سواری عشق و اندوه» اثری از نویسنده انگلیسی، جولین بارنز در این برنامه معرفی می شود .

كتاب عكاسی بالون‌سواری عشق و اندوه شامل سه جستار داستان گونه از جولین بارنز است. او این كتاب را به همسر و كارگزار ادبی‌اش، پت كاوانا تقدیم كرده است كه بر اثر تومور مغزی از دنیا رفته است. كتاب عكاسی بالون‌سواری عشق و اندوه شامل سه جستار است كه از لحاظ مفهوم و محتوا بهم ارتباط دارند و از عشق، اندوه و روبه‌رو شدن با مرگ عزیزان می‌گوید. هركدام از این جستارها با این جمله شروع می‌شوند: «دو چیز را كه تا حالا كنار هم قرار نگرفته‌اند كنار هم می‌گذارید.»

"صدو یك راه برای كتاب نخواندن " با معرفی و بررسی كتاب با حضور كارشناس فرهنگی این كتاب را به دوست‌داران ادبیات داستانی و رمان‌های خارجی معرفی می كند .

"صدو یك را ه برای كتاب نخواندن " روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 15:30 به تهیه كنندگی مژگان فرزین گویندگی آرمان غفاریان و گزارشگری شیما شیرازی تقدیم مخاطبان می شود.

دسترسی سریع