هر وقت كسی مرتكب خطایی میشود میگوییم فلانی دسته گل به آب داده است یا برای این كه به دیگران هشدار بدهیم كار اشتباهی انجام ندهند میگوییم مراقب باش دسته گل به آب ندهی اما این ضرب المثل از كجا آمده و ریشه آن چیست؟
ضرب المثل ” دسته گل به آب دادن ” كنایه از خراب كردن كار هاست كه بیش تر مواقع نا خواسته انجام می شود و ممكن است خود فرد و دیگران را به دردسر بیندازد.
زمانی كه كسی كاری را به درستی انجام نمی دهد اصطلاحا می گوییم دسته گل به آب داده است، می توان گفت معنی این ضرب المثل به دلیل كاربرد زیاد در زندگی روزمره ی ما، برای بیش تر افراد كاملا ملموس و قابل درك است.
به باور برخی دسته گل به آب دادن از روی بد شانسی نیز می تواند باشد و افرادی هستند كه دست به هر كاری می زنند خرابی و خسارت به بار می آورند، متاسفانه گاهی همین باور در ذهن و قلب یك فرد ریشه دوانده و همین انرژی منفی باعث می شود فرد تا پایان عمر در گیر شكست های پی در پی باشد.
این در حالی است كه با یك دیدگاه مثبت نسبت به مسائل و تحقیق و برنامه ریزی درست می توان میزان اشتباهات و خسارات یك كار را كاهش داد یا از بین برد.
پس برای دسته گل به آب ندادن، فقط باید درباره ی هر كاری خوب تحقیق كرده و قبل از شروع میزان موفقیت و شكست آن را بسنجیم.
"ناصر باش " یك برنامه شخصیت محور است ، كه نام این برنامه برگرفته از ناصر هم به معنی شاد و پیروز و همین كه اشاره ای دارد به مجری برنامه « ناصرمحبی» كه از كمدین های خندوانه .
این برنامه با بخش های مختلف «بیوگرافی طنز»، «خاطرات ناصر»، «ترانه هایی با اجرای خود ناصر محبی » پخش میشود .