علی نادری مدال آور المپیاد: برای المپیاد كامپیوتر تلاش كردم و مدال طلای المپیاد نجوم و اخترفیزیك را گرفتم

رادیو صبا در برنامه «فرش قرمز» با میزبانی ستارگان المپیادنجوم و اختر فیزیك مسیر موفقیت مدال آوران این المپیاد را برای مخاطبان شرح داد

1403/06/11
|
12:28
|


به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، این شبكه رادیویی در برنامه «فرش قرمز» میزبان ستارگان ایرانی هفدهمین المپیاد نجوم و اختررفیزیك شد.
«فرش قرمز» كه برنامه ویژه برای معرفی و گفتگو با نخبگان علمی كشور است در این قسمت در فضای صمیمی میزبان مدال آوران المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیك شد.

در ابتدای برنامه آرمان رسول‌زاده سرپرست جوان تیم المپیاد نجوم و اختر فیزیك مهمان تلفنی این برنامه شد و ضمن ابراز خوشحالی از موفقیت كسب شده برای كشور درباره مسئولیت و عملكرد سرپرست تیم المپیادی نجوم برای مخاطبان توضیح داد.

علی نادری اولین ستاره این تیم بود كه به صورت حضوری مهمان «فرش قرمز» شد.

نادری در گفتگو با رادیو صبا در توضیح اهمیت این موفقیت بیان كرد: 57 كشور از جهان در هفدهمین المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیك شركت كردند كه 25 مدال طلا در این دوره به شركت كنندگان اهدا شد، كه یك پنجم این مدال‌ها به فرزندان ایران تعلق گرفت و موفق شدند مقام اول جهان را كسب كند كه بعد از آن با فاصله زیاد كشور آمریكا و رومانی به ترتیب مقام دوم و سوم را كسب كردند.

در ادامه این گفتگو محمد مهدی كشاورزی دانش آموز شیرازی به صورت تلفنی مهمان این برنامه شد
كشاورزی سخت‌ترین مرحله را ورود به فضای المپیاد دانست مرحله‌ای كه باید از یك فضای مدرسه‌ای به دنیای دانشگاهی منتقل شوی و این از نظر فكری، اجتماعی و فرهنگی یك تحول بزرگ در زندگی است.

علی نادری كه شوخ طبعی را از میراث پدری خود می‌دانست با بیان شیرین ورودش به عرصه المپیاد را برای مخاطبان روایت كرد
وی توضیح داد، 3 سال پیش اگر از من می‌پرسیدند المپیاد چیست؟ نجوم چیست؟ هیچ پاسخی برای این سوال نداشتم دانش آموز معمولی كلاس هفتم یا هشتم بودم با نمره های 14یا 15 درس هایم را می گذراندم كه به برنامه نویسی علاقه داشتم و در مسابقات بر خط شركت می‌كردم همیشه برای من سوال بود كه «چه كسانی نفرات اول این مسابقه می‌شوند؟» در جستجوی پاسخ این سوال متوجه شدم كه نفرات اول این مسابقات از مدال آوران المپیاد جهانی كامپیوتر هستند و از اینجا بود كه به المپیاد علاقمند شدم و به دنبال اینكه وارد مدرسه برتر شوم شروع كردم به درس خواندن و با ورود مدرسه انرژی اتمی به دنبال علاقه ام در كلاس‌های المپیاد كامپیوتر شركت كردم و به صورت اتفاقی وارد كلاس المپیاده نجوم شدم و به این مبحث علاقمند شدم و هم زمان در هر دو كلاس شركت می‌كردند و قرار شد در نهایت در المپیاد كامپیوتر شركت كنم ولی در دقیقه 90 تصمیمم عوض شد و خواستم در لیست نهایی اسم من را وارد لیست المپیاد نجوم كند و از اینجا بود كه من از بچه‌های تیم المپیاده نجوم و اختر فیزیك شدم.

آریا كرداری ستاره بعدی این تیم بود كه به صورت تلفنی مهمان این برنامه شد و در فرش قرمز از خانواده و اساتید و همراهان تیم برای همراهی برای كسب این موفقیت تشكر كرد.

علی نادری از آنتن رادیو صبا از مسئولین خواست تا برای علاقمندان به المپیاد مسیر هموارتری را فراهم كنند تا دانش آموزان بدون ترس و دغدغه آینده وارد این مسیر شوند و به دنبال علاقمندی خود پیش بروند .چون در حال حاضر دانش آموزانی كه برای كلاس‌های المپیاد وقت و انرژی گذاشتند اگر حد نصاب نمره را كسب نكرده باشند احساس می‌كنند وقت و انرژی باطل گذاشتند چون عملاً هیچ رهآوردی برای آنها نداشته است.
آروین رسول‌زاده مهمان بعدی این برنامه بود كه در گفتگو با رادیو صبا از علاقه كودكیش به مباحث نجوم گفت و زحمات مادرش را پشتوانه اصلی این موفقیت دانست.

حنانه خرمدشتی آخرین نخبه این تیم بود كه مهمان «فرش قرمز» شد خرمدشتی علاقه فراوان به فیزیك و نجوم و فراز از درس‌های مدرسه را عامل حضورش در تیم المپیاد نجوم و اختر فیزیك دانست و گفت: در دوران مدرسه به خاطر علاقه فراوانی كه به مبحث فیزیك و نجوم داشتم و برای فرار از درس‌های تكراری مدرسه وارد این عرصه شدم و الان بسیار خوشحالم.

خرمدشتی كه در لحظه ورود در فرودگاه مدال خود را تقدیم به مادرش كرده بود روی آنتن صبا از پدرش دلجویی كرد و گفت: لحظه ورود فقط مادرم توانسته بود از گیت رد شود و آن لحظه بعد از 12 روز دوری از مادراحساساتی شدم و در جواب خبرنگار مدال خودم را فقط تقدیم مادرم كردم ولی عملاً تمام دنیای من پدر و مادرم هستند و این را هر دو به خوبی می‌دانند.

برنامه «فرش قرمز» جمعه ها ساعت 21 به تهیه كنندگی نیلوفر قاسمی و با اجرای امیر اكبری از رادیو صبا پخش می شود.

دسترسی سریع