شیرین طنز/خاله شادونه مهمان برنامه «عصر صبا» شد/از بازیگری تا مجری كودك

ملیكا زارعی با رادیو صبا درباره اجرای برنامه‌های كودك و نقش خاله شادونه گفتگو كرد.

1400/09/02
|
18:46
|

به گزارش شیرین طنز، به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، روز یكشنبه 30 آبان ملیكا زارعی مهمان تلفنی برنامه «عصر صبا» شد و درباره موضوع برنامه (فضای مجازی ) با مجری برنامه گفتگو كرد.

ملیكا زارعی معروف به خاله شادونه مجری برنامه‌های كودك است. وی متولد 1365 در تهران است. همچنین او خواهر كوچكتر مریلا زارعی هنرپیشهٔ سینما و تلویزیون است. او از سال سوم دبستان فعالیت هنری خود را با اجرا در برنامهٔ تازه‌ها از شبكه 2 آغاز كرد و در سال 1382 در سریال «دوران سركشی» یك سكانس بازی كرد و بعد در مجموعه «مهر خاموش» بازی كرد و از سال 1383 همزمان با قبولی در دانشگاه به عنوان مجری برنامه كودك و با نام خاله شادونه مشغول به كار شد. به خاطر صدای كودكانه‌اش خیلی زود در دل بچه‌ها جا باز كرد.

شروع كار
ملیكا زارعی در گفتگو با رادیو صبا از شروع كار در این حرفه صحبت كرد و گفت: برای اولین بار در سال 73 در برنامه «تازها» كاری از گروه كودك و نوجوان شبكه دو سیما در تلویزیون شروع به كار كردم و بعد مجموعه مهر خاموش و متهم گریخت را بازی كردم .الان می‌خواهم فقط مجری برنامه كودك باشم چون دوست دارم با تصویر خاله شادونه در ذهن كودكان باقی بمانم.

مجری عصر صبا درباره اسم خاله شادونه به عنوان مجری برنامه كودك پرسید چرا اسم خاله شادونه برای شما انتخاب شد؟ و در پاسخ شنید، در این برنامه به دنبال اسمی فانتزی برای مجری بودیم كه پیام آور شادی و دوستی برای بچه‌ها باشد به نظرمن این اسم خوبی است و در كنار آن هم به دنبال مجری شاداب و خوشرویی بودند كه من به خاطر خوشرویی و خنده هایم برای اجرای این برنامه انتخاب شدم.
عشق و علاقه اش به بچه‌ها
مجری برنامه كودك در «عصر صبا» درباره عشق و علاقه اش به بچه‌ها گفت: از بچگی بچه‌های كوچكتر از خودم را دوست داشتم و عاشق بچه ها هستم و با آنها ارتباط دوستانه دارم ولی از زمانی كه مادر شدم این حس مادری به عشق و علاقه من افزود و حس بهتری در كنار بچه‌ها دارم.

وی در ادامه گفت: الان كه به خاطر كرونا مجبور هستیم بدون حضور بچه‌ها برنامه را اجرا كنم، این كار برایم سخت تراست چون من از بچه‌ها انرژی می‌گیرم. وقتی در كنار بچه‌ها هستم خودم را در دوران كودكی می‌بینم و فكر می‌كنم هنوز بچه هستم و این حس روی اجرای من موثر است.

زارعی درباره موضوع برنامه عصر صبا (فضای مجازی) این طور گفت: من در فضای مجازی به دنبال این هستم كه چیزی به دانسته هایم اضافه كنم و كامل تر شوم، این فضا بسیار متنوع است، متاسفانه برخی استفاده نادرست از این فضا می‌كنند و این باعث می‌شود كه از این فضا آسیب ببیندند به نظر من همه باید تلاش كنیم از این فضا در جهت كامل شدن خودمان استفاده كنیم نه این كه با استفاده نادرست از آن متضرر هم بشویم.

«عصر صبا» در هفته جاری با اجرای لاله جلال آبادی و تهیه كنندگی رضا عزتی هر روز از شنبه تا چهارشنبه ساعت 16 تقدیم مخاطبان می‌شود.

دسترسی سریع