حمیدرضا افتخاری، دبیر جشنواره «زیر چتر لبخند» درباره تعداد آثار رسیده به دومین دوره این جشنواره توضیحاتی ارائه كرد. آیین اختتامیه این جشنواره (15 اسفند ماه) همزمان با ایام شعبانیه برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، حمیدرضا افتخاری ـ دبیر جشنواره «زیر چتر لبخند» ـ توضیح داد: این جشنواره دریافت آثار خود را در دومین دوره از اوایل بهمن آغاز كرد و بعد از تمدید فرصت ارسال آثار، علاقهمندان تا 24 بهمن ماه برای ارسال آثار خود فرصت داشتند، كه در این بازه زمانی كوتاه جشنواره در بخش حرفه ای و مردمی مورد استقبال خوبی قرار گرفت.
افتخاری بیان كرد: در مجموع 242 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید كه 136 اثر به بخش مردمی و 106 اثر به بخش حرفهای تعلق دارد. آثار بخش حرفهای از رادیوهای مختلف معاونت صدا در تهران و صدای مراكز استانی در پنج بخش به دستمان رسید، كه برنامهسازان حرفهای بیشترین استقبال را از بخش تركیبی كردند و قطعه نمایش با استقبال كمتری مواجه شد.
وی افزود: توازن بین آثار ارسالی شركتكنندگان در بخش مردمی بیشتر بود و با توجه به اینكه در بخش مردمی هر شركت كننده میتوانست سه اثر با ساختارهای مختلف ارسال كند، ولی همه شركت كنندگان از این ظرفیت استفاده نكردند و ساختار ویژه جشنواره كه با همكاری تلویزیون اینترنتی كتاب تحت عنوان «كتاب محبوب من» برگزار شده، با استقبال بیشتری مواجه شد. البته آثار در ساختارهای اجرای لطیفه و خاطرهگویی هم مورد توجه بود.دبیر دومین جشنواره «زیر چتر لبخند» از رشد نسبی علاقهمندان به تولید طنز رادیویی خبر داد و در عین حال گفت: با توجه به فراهم نشدن زیرساختهای لازم، برگزاری دومین دوره جشنواره در بازده زمانی پیش بینی شده صورت نگرفت و به محض فراهم شدن این زیر ساخت ها تلاش كردیم، این جشنواره را همزمان با ایام دهه فجر برگزار كنیم تا شادی مضاعفی برای مردم فراهم كرده باشیم.
وی معتقد است: آثار رسیده به جشنواره در مقایسه با دوره قبل با توجه به بازده زمانی كوتاه و كمتر شدن تنوع بخشهای مختلف جشنواره از رشد نسبی خوبی برخوردار بوده كه این نمایانگر موفقیت جشنواره در اولین دوره و جلب توجه بیشتر برنامه سازان حرفه ای و مخاطبان به طنز رادیویی است.
افتخاری درباره داوری دومین جشنواره «زیر لبخند» بیان كرد: داوری آثار رسیده با به پایان رسیدن فرصت ارسال آثار آغاز شده است و تا (چهارم اسفند ماه) ادامه خواهد داشت، روز (ششم اسفند ماه) به جمعبندی خواهیم رسید و روز (هشتم اسفند ماه) نامزدهای دریافت جایزه معرفی خواهند شد.
مدیر رادیو صبا یادآور شد: آیین اختتامیه جشنواره (15 اسفند ماه) همزمان با ایام شعبانیه برگزار خواهد شد.