رادیو صبا در برنامه هدهد صبا آخرین اخبار جشنواره فیلم فجررا به اطلاع شنوندگان می رساند
به گزارش روابط عمومی رادیو صبا ، برنامه «هدهد صبا» هر روز از شنبه تا چهارشنبه آخرین و به روزترین اخبار دنیای فرهنگ و هنر را به اطلاع شنوندگان می رساند.
این برنامه به مناسبت دردهه فجر با پوشش خبری جشنواره فیلم فجر تقدیم مخاطبان می شود.
گزارشی از اولین روز جشنواره در «هدهد صبا»
كمتوجهی به پوشش ماسك و رعایت فاصله اجتماعی در حالی امسال خیلی به چشم میآید كه انگار واكسیناسیون خیال خیلیها را از ابتلا به كرونا راحت كرده و عكسهای پرجمعیت و نزدیك به هم عوامل فیلم دلیلی براین مدعا است، در حالی كه برای اولین بار جشنواره فجر كار خود را بدون دبیرش آغاز كرد چرا كه مسعود نقاشزاده همچنان در بستر بیماری و سپری كردن درمان كروناست.
بیتوجهی به استفاده و نگه داشتن ماسك روی صورت هنگام پخش فیلمها و تردد در لابی بسیار به چشم آمد و هیچ كنترل یا تذكری دراین مورد اتفاق نیفتاد.
«بیرو» اولین فیلمی بود كه نمایش داده شد.
«بیرو» به كارگردانی مرتضی علیعباس میرزایی فیلم افتتاحیه جشنواره بود كه براساس زندگی علیرضا بیرانوند ساخته شده است. این فیلم بخشی از زندگی نوجوانی بیرانوند با خاطراتی از عاشقی و زندگی پرتلاطم و سخت این دروازهبان فوتبال را به تصویر كشیده است. یكی از تماشاگران ویژه این فیلم سید حمید سجادی - وزیر ورزش و جوانان - بود و او از اینكه چنین درام های مستند گونهای در حوزه ورزش ساخته شوند استقبال كرد چرا كه جوانان را برای رفتن به سمت ورزش قهرمانی ترغیب میكند.
«مرد بازنده» فیلم دوم نمایش داده شده در جشنواره فیلم فجر بود كه یك پلیسی - كاراگاهی از محمدحسین مهدویان است و جواد عزتی نقش كارآگاه را در آن ایفا كرده؛ عزتی كه مدتی قبل در سریال شبكه نمایش خانگی «زخم كاری» با مهدویان همكاری داشت، اگر چه تلاش كرده با ظاهر، فیزیك و اكتهای متفاوتی نقش كاراگاه را ایفا كند اما در سكانسهایی رد پای بعضی نقشهای او مثل كاراكتر «بابا اِتی» را میتوان دید.
«هدهد صبا» هر روز از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14 با اجرای غزل نهانی و به تهیه كنندگی سینا محمد حسن راهی آنتن صبا می شود.