اعضای كانون مجریان رسانههای دیداری در گفتگو با برنامه «رصدخانه» رادیو صبا درباره ورود عموم مردم به عرصه گویندگی و اجرا توصیحاتی به مخاطبان ارائه كردند
به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، این شبكه رادیویی همزمان با سومین نمایشگاه «رصتا» برنامه زنده «رصدخانه» را از محل برگزاری این نمایشگاه در مصلای امام خمینی(ره) تهران راهی آنتن كردهاست.
كانون مجریان رسانههای دیداری نیز با حضور در سومین نمایشگاه «رصتا» و برپایی آزمون گویندگی فضای خاصی را به نمایشگاه دادهاست. به همین مناسبت وحید مهابادی و فرشید فهیم از اعضای این كانون در اولین روز برپایی نمایشگاه مهمان «رصدخانه» شدند و از برنامههای كانون مجریان رسانههای دیداری در این نمایشگاه گفتند.
ابتدا فرشید فهیم در خصوص حضور در سومین دوره نمایشگاه به رادیو صبا گفت: تقریبا دو سال از شكلگیری كانون میگذرد و امسال فكر كردیم كه وقت و فرصت حضور در این نمایشگاه است و با برنامههای مختلف در این رویداد حاضر شدیم.
وی ادامه داد: در مدت چهار روز برگزاری نمایشگاه آزمون گویندگی و اجرا را داریم كه با حضور مجریان حرفهای كشور در تیم داوری سعی داریم تا از افراد مستعدی كه در این حوزه حرفی برای گفتن دارند، تست مجریگری بگیریم و در آینده از توانمندیهای آنان در اجراهای مختلف بهرهمند شویم.
وحید مهابادی نیز با اشاره به اهمیت درك مخاطبان از اجرا و گویندگی اظهار داشت: بارها شده كه از من پرسیدهاند كه چگونه وارد كار اجرا و گویندگی شوند و من در پاسخ ابتدا به آموزش اشاره میكنم و میگویم علاوه بر گذراندن دورههای گویندگی باید سواد رسانه را هم در خودتان ارتقا بدهید.
وی ادامه داد: اكنون در این نمایشگاه این فرصت را به علاقهمندان دادهایم كه خودشان را در حیطه اجرا و گویندگی محك بزنند. علاقهمندان با مراجعه به غرفه كانون مجریان رسانههای دیداری میتوانند با شركت در آزمون استعداد خودشان را ارزیابی كنند.
مهابادی توضیح داد: در این آزمون تعدادی از كلمات میان علاقهمندان پخش میشود و یك تست هوش از داوطلبان گرفته میشود. از میان افرادی كه در تست هوش برگزیده شدند، یك تست بداههگویی گرفته میشود و مجریان حاضر نكات و انتفادات خود را نسبت به اجرای بداههگویی افراد بیان میكنند.
وی در پاسخ به پرسش مجری برنامه درباره تفاوت اجرا در رسانه و صحنه گفت: بخشی از آموزش مجریان به اجرای روی صحنه مربوط میشود چرا كه این اجرا هم دشوار و مهم است و باید فردی روی صحنه اجرا كند كه توانایی در گفتار و سواد رسانه را داشته باشد.
مهابادی با اشاره به استقبال سكوها از مجریان جوان تأكید كرد: رسانه و سكوها به صداهای نو و جدید نیاز دارند. حضور این سكوها میتواند بستری برای فعالیت علاقهمندان به اجرا باشد و چهرهها را برای اجرا مدیریت كند. حتی این چهرهها میتوانند وارد صداوسیما شده و اجرای وسیعتری داشتهباشند.
وی ادامه داد: در حوزه گویندگی استعدادهای زیادی داریم كه با گزینش و انتخاب و آموزش این نسل نو و مستعد میتوان عرصههای گویندگی و اجرا را ارتقا ببخشیم.
مهابادی در پاسخ به پرسش مجری برنامه «رصدخانه» درباره تاثیر سكوها بر آموزش و جذب مجریان عنوان كرد: سكوها و پلتفرمها میتوانند نقش مهمی در آموزش و جذب مجریان داشتهباشند. در این سالها آنها از مجریان محدودی استفاده كردهاند درحالی كه آنها میتوانند با گزینش و آموزش استعدادها و مجریان جوان فضا را برای همكاری فراهم كنند.
برنامه گفتوگو محور «رصد خانه» به تهیه كنندگی رضا عزتی و با اجرای مهدی پر با هدف معرفی سومین نمایشگاه رصتا و سكوهای دارای مجوز از ساترا و مراكز علاقمند به سرمایهگذاری در حوزه صوت و تصویر فراگیر و نمایش خانگی به گفتگو با كارشناسان و مسئولان این نمایشگاه میپردازد.
«رصد خانه» تا 29 شهریور هر روز ساعت 15 از محل برگزاری نمایشگاه رصتا با اجرای مهدی پر و تهیه كنندگی رضا عزتی تقدیم شنوندگان می شود.