رادیو صبا در برنامه «سینما ایران» به معرفی فیلمهای سینمایی ماندگار بعد از انقلاب اسلامی میپردازد.
سینما رسانه ای است نافذ و تعیین كننده و امروزه، در بسیاری از كشورها برای بسترسازی و عملیاتی كردن برنامه ها و راهبردهای كلان ملی و بین المللی از این رسانه بهره گیری می كنند.
در آستانه روز ملی سینما گفتگویی داریم با فاطمه فرجامی فر تهیه كننده برنامه سینما ایران در رادیو صبا، «سینما ایران» عنوان یكی از برنامههای این شبكه رادیویی است كه با دف معرفی فیلمهای سینمایی بعد از انقلاب اسلامی آخر هفتهها تقدیم مخاطبان میشود.
فرجامی فر بیان كرد، فیلم و سینما جزء جدایی ناپذیری از زندگی آدمی است، روزانه صد ها فیلم در سینماهای مختلف دنیا به روی پرده می رود.
سرمایه، وقت و انرژی كه برای تولید فیلم در پیشرفتهترین كشورهای دنیا صرف میشود، حاكی از آن است كه نتیجة قطعی تاثیر سینما در حوزههای مختلف به اثبات رسیده است.
آشنانی اولیه مخاطبان با فیلم های ساخته شده در كشور بعد از انقلاب اسلامی حداقل كاری است كه در جهت معرفی سینمای ملی می توان انجام داد.
برنامه رادیویی سینما ایران با همین هدف پخش میشود این برنامه در قالب مجله رادیویی در فرصت 30 دقیقهای به معرفی آثار سینمایی ماندگار بعد از انقلاب سلامی میپردازد.
فرجامیفر درباره بخشهای مختلف این برنامه بیان كرد سینمای ایران متناسب با ضوع برنامه و اثری كه معرفی میكند دارای بخشهای مختلفی است، در هر برنامه فیلم نامه یا قصه فیلم به صورت مختصر برای مخاطبان روایت میشود.
در آیتم «كلاكت» عوامل فیلم معرفی میشود و در بخشی به اسم «ایده گاه» درباره ی ایده یا طرح اولیه فیلم كه چطور به ذهن خالق اثر رسیده صحبت میكنیم.
در هر برنامه سكانسهایی از فیلم را تقدیم مخاطبان میكنیم با آنها خاطره بازی میكنیم.
وی افزود سینما ایران را با فیلمهایی از دهه 60 شروع كردم و اولین قسمت این برنامه با فیلم مادر راهی آنتن شد.
«سینما ایران» روزهای پنجشنبه ها ساعت 13 به تهیه كنندگی فاطمه فرجامیفر و با اجرای فریبا باقری قدیم مخاطبان میشود.