سیرتا پیاز خشك كردن میوه روی آنتن صبا

رادیو صبا در برنامه «سیرتاپیاز» مخاطبان را با نحوه خشك كردن میوه آشنا می كند.

1403/02/05
|
14:53
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، «سیرتاپیاز» عنوان یكی از برنامه‌های این شبكه رادیویی است كه با هدف معرفی مشاغل مختلف در فضایی طنز و سرگرم كننده همراه مخاطبان می شود.
این برنامه در روزهای آخر هفته در دو‌قسمت با میزبانی شاغلان مختلف شنوندگان را با یك شغل و مهارت آشنا می كند، این آشنایی در قالب گفتگو، مسابقه رادیویی، پرسش و پاسخ در فضایی سرگرم كننده صورت می گیرد.

این برنامه هر شغل را از دریچه نگاه خود شاغلان معرفی می كند و با آنها به گفتگو می پردازد و ازسیر تا پیاز یك شغل برای مخاطبان می گوید.

آخر هفته جاری سیر تا پیاز میزبان كارشناسان میوه خشك می شود و مخاطبان را فوت و فن خشك كردن میوه آشنا می كند.

میوه های خشك منبع غنی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنیك اسید و نیز املاحی مثل كلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند

«سیر تا پیاز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13:30 به تهیه كنندگی سجاد كلبادی نژاد و با اجرای مهدی پر آیتم سازی حامد شاهی و نویسندگی معصومه پاكروان تهیه می شود وبهنام سعیدی به عنوان مشاور و دستیار تهیه‌كننده این گروه را همراهی می‌كند.

دسترسی سریع