شب های ایران از مركز گلستان راهی آنتن می شود

برنامه «شب های ایران» با همكاری مركز رادیویی گلستان از رادیو صبا تقدیم شنوندگان می شود.

1402/08/15
|
12:41
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، شب های ایران عنوان برنامه جدیدی از این شبكه رادیویی است كه هر شب تقدیم شنوندگان می شود.

رادیو صبا با همكاری مراكز رادیویی استان ها هر شب میزبان یكی از استان ها می‌ شود.هر یك از مراكز رادیویی در این برنامه به معرفی استان و شهرستان های آن ، گویش و لهجه ملی مردم ، جاذبه های فرهنگی و گردشگری و آداب و رسوم اهالی آن خطه می پردازد.


این برنامه سه شنبه 16 آبان با همكاری مركز رادیویی گلستان راهی آنتن می شود، این برنامه با موضوع «چقدر استان گلستان رو می شناسید؟ چه
چیز استان شما به استان گلستان شبیه است؟» تقدیم مخاطبان می شود. در این برنامه در بخش های مختلف به طبعیت، محصوالت باغی و زراعی و وجود بعضی قومیت ها كه به طبع آداب و رسوم شان می پردازد.

با دوستان مروت، با دشمنان مدارا» این برنامه با همكاری مركز فارس تقدیم شنوندگان می شود و شنوندگان در این برنامه گزارش هایی از زنجان و خراسان رضویی می شنوند.

شب های ایران هر شب ساعت 30 دقیقه بامداد تا ساعت 2 یا همكاری یكی از مراكز رادیویی راهی آنتن می شود.

دسترسی سریع