برنامه آشپزی «از غذا »دستور پخت دمپختك نخود و فلفل را به مخاطبان ارائه می كند.
به گزارش روابط عمومی رادیو، «از غذا» نام یكی از برنامه های آموزشی رادیو صبا است كه به آموزش پخت غذا های جدید با مواد غذایی موجود می پردازد، این برنامه سرآشپز با رویكرد ماجراجویی در آشپزی و تشویق مخاطبان به خلاقیت در آشپزی با حداقل مواد غذایی شروع به پخت و پز می كند.
روز یكشنبه 17 اردیبهشت نخود و فلفل مواد اصلی غذای شرآشپز می شود ،دستور پخت این غذا با نام جدید دمپختك نخود و فلفل تقدیم شنوندگان می شود.
این برنامه از شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت 10:30 صبح به تهیه كنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش میشود.