برنامه آشپزی «از غذا» رادیو صبا با دل و قلوه غذای جدیدی به مخاطبان آموزش می دهد
به گزارش روابط عمومی رادیو، برنامه آشپزی «از غذا» با رویكرد ماجراجویی در آشپزی، تجربه طعمهای تازه و خلق غذاهای جدید از رادیو صبا پخش میشود.
در این برنامه شخصی كه مسئول پخت غذای روزانه است بر اساس مواد اولیه ی موجود، دست به تغییر در دستور تهیهی غذاها زده و غذاهای تازهای اختراع میكند و آنها را نامگذاری می كند.
روز سه شنبه 13 اردیبهشت دل و قلوه مواد اولیه این برنامه می شود كه خانم سرآشپز با خلاقیت غذای جدید قلوه پلو را به شنوندگان آموزش می دهد.
این برنامه از شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت 10:30 صبح به تهیه كنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش میشود.